Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporu kaybettim. Ne yapabilirim?

Ebru101

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
İyi günler %42 engelli süresiz raporumu kaybettim 2017 tarihli acaba aynısını çıkartma şansım varmı

Ebru101..raporu aldığınız hastahane yardımcı olmuyormu arşivlerine kayıt edilmiştir diye biliyorum ??

Bilmiyorum o yüzden yardım istedim gidip istesem verirlermi yoksa tekrar heyetemi çıkacam

Ebru101
Raporu aldığınız hastaneye gidin yardımcı olacaklardır, böyle bir şey için tekrar rapor çıkarılmaz.

tekrardan rapor çıkartmanıza gerek yok hastaneden aynısını size verirler sizde onaylatır imzalanır mühürletirsiniz raporunuzu verirler efendim

Ebru101

Raporu aldıgınız hastaneye başvurursanız yardımcı olacaklardır.
Eger kendiniz gidemiyorsanız ( Babanız , Anneniz ,Eşiniz ) sizin kimliginizle ve kendi kimligiyle giderlerse yine yardımcı olacaklardır.
Raporumu Kaybedince , Ben kendim gidemediğim için babam gidip çıkartmıştı.

Teşekür ederim yarın göndercem bakalım inş verirler yoksa baya ugraşcam doktor doktor gezmeye

Ebru101

Hastanenin sağlık kurul gününe denk getirmeyin dosyaları aramaları uzun vakit alabilir. Kurul günü yoğun olacakları için başka günü tercih edin hangi tarihte kurula girdiğinizi ve hatırlıyorsanız rapor numarasını sorarlar. Kimliğinizi alıp fotokopi çektir derler fotokopiyle aslı gibidir kaşe mühür yapıp ıslak imza atıp size verirler. İşiniz rast gitsin

Arkadaşlar babam raporu çıkarmış aslıgibidir diyerek imzalamış mühürlemişler bi kaAç saat sonra gelir
1-de basvuru yapınca herhangibi Vakıflar evrak istiyecekmi

Üst Alt