Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporu sadece malulen emeklilik için mi kullanabilirim?

talhaulaç

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese sağlıklı günler.15-09-1979 doğumluyum sigorta giriş tarihim 1997 2650 gün prim ödemem var.venöz yetmezliği rahatsızlığım var rapor için kurula girdim alacağım rapor sadece malülen emeklilik içinmi geçerli olur ?

malüliyet tespiti için sgk mı sevk etti yoksa başka amaçlamı rapor almak için baş vurdunuz

arkadaşım sadece venöz yetmezlikten bu gereken oranı almanız çok zor onu belirtmek istedim

sgk sevk etti muayene oldum ve kurula girdim ve kapanmayan yaralar mevcut çizelgeye göre yüzde 40 vermezlermi?

malulen emeklilik için kurum sevk etti ise en az 60 iş gücü kaybı vardırdiye rapor al malisiniz emekli olmak icin 40 la malulen emeklilik olmaz vergi indiriminden yararlanmak ve engelilere taninan erken emeklilik için 40 yeterli o konuda SGK değil bağlı olduğunuz defter darlık sevk eder

geçenlerde forumda bir arkadaş venöz yetmezlikten 10 puan aldım diyordu ondada yaralar varmış hayret cetvele göre oran vermiyorlarmı anlamadın valla

malülen alacağım yüzde 40 oranındaki rapor engellilere tanınan erken emeklilik için geçerli olmuyor yanlış anlamadıysam.Tekrar defterdarlığa başvurup engellilere tanınan erken emeklilik için en az yüzde 40 rapor almammı gerekiyor ?

aynen öyle maluliyet tespitinde oran verilmez defterdarlık sevki ile veya başka nedenlerle alınmış 40 ve uzeri yeni raporlar geçerli olur

defterdarlık sevki ile aldığım rapor oranı yüzde 40 sigorta girişim 10.08.1996 doğum tarihim 15.09.1979 prim gün sayım 3166 askerlik hariç sigorta girişimin olduğu tarihte 18 yaşını 1 veya 2 ayla doldurmuyorum yanlış hesaplamadıysam.emeklilik tarihi hesaplanırken 18 yaş dikkate alınıyor mu yoksa sadece yıl şartı ve prim gün sayısı yeterlimi? bu şartlarda ne zaman emekli olurum şimdiden teşekkürler.

18 yaşından sonrası hesaplanır ayrıca forumda tabloyu bulabilirsiniz

yüzde 40 rapor oranım ankara da düşürülür mü teşhis kronik venöz yetmezlik ve venöz ülser

vergi indirimi için alınan oranlarda genelde düşme olmuyor arkadaşım seninkide tekbir rahatsızlık zaten aynen onaylanır diye düşünüyorum

Üst Alt