Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporu süreli olup, süresiz vergi indirimiyle emekli olan var mı?

yigit16

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2012 yilinda saglik raporu aldim teshis atipik psikoz kismen duzelen %45 1 yil sureli ankaraya gonderdim sure yok ayni oranda onaylamislar sorum gunlerimi 3 yil sonra dolduruyorum sgk giris 1999 bu arada saglik raporumum suresi bittiginde yeniledim bu sefer teshis sizoaffektif bozukluk %45 kismen duzelen 3 yil kontrol fakat bunu ankaraya gondermedim daha cunku forumlarda vergi indiriminde sure yoksa omur boyu diyorlar simdi bana tavsiyeniz bu durumda emekli olan varmi ben olacakmiyim 3 yil sonra sayin arkadaslarimdan ve site editorlerinden cevap bekliyorum tesekkurler kolay gelsin

Önemli olan vergi indiriminiz, yani vergi indiriminiz süreli olmadığı sürece yeniden vergi indirimi için emekliliğe kadar bir işlem yapmazsınız. Diğer haklarınız için sağlık raporunu yenilersiniz o ayrı zaten yenilemişsiniz. Siz sürekli vergi indirimiyle erken emeklilik başvurusu yaptıktan sonra emekliliğinizin süreli yada süresiz olmasını belirleyen bir kural, şart yok. Süresiz olma ihtimali olduğu kadar süreli olma ihtimali de her zaman var. sgk'ya kalıyor karar.

tesekkurler kelebek hanim verdiginiz bilgiler icin

sayın arkadaşlar merhaba 2012 yılında psikiyatrden 1 yıl süreli rapor aldım ankara ayni yıl bunu %45 suresiz onayladi 2019 sartlarim yerine gelecek acaba o süre geldiginde beni tekrar hastaneye sevk edermi sgk not.sağlık raporumu her yıl yeniliyorum ayni oranda ama ankaraya gondermiyorum

Raporunuz 1 yıl süreli ama vergi indiriminiz sürekli
Doğrumu anladım

Hocam eğer dediğim gibiyse sgk emekli olurken tekrar rapor istemez ama kontrol şerhi koyabilir.
O zamanda kontrol zamanı gelince yeni rapor alırsınız.

evet hocam doğru anlamissin rapor süreli vergi indiriminde süre yok ben bunu ankarayi aradım sordum sürekli dediler bizle işin kalmadı dediler bende raporlarimin süresi bitince yeniliyorum hâlâ tedavi görüyorum ilaçlarım raporlu birde doktorum 2019 yılında raporumu yukselticegini ve sürekli vereceğini söyledi çünkü rahatsizligim kronik 15 yıldır tedavideyim yatislarim var cevabınız için teşekkür ederim kolay gelsin arkadaşlar

yigit16

Raporu unmursamayın. Önemli olan şey emekliliğe temel sayılan vergi indirim hakkının sürekli olup olmadığı.

tamda bu konuda ragip bey benimde sorum olacak size yukarıda anlattiginiz gibi benin psikolojiden 3 yıllık süreli raporum var maliye süresiz onayladi bu durumda ben emeklligî hak ettimmi 2018 günler yıl doluyo rapor sürem bittiginde ben yeniliyorum cevap yazabilirmisiniz

yigit16

süresiz yazıyorsa günler yıl doluyorsa hak kazanıyorsunuz ancak birkaç sorum olcak
detaylar için hak kaybetme diye
1)normalde kaç gün doldurman gerekiyordu sigorta gün olarak şimdi kaç gündesin

pardon süresiz dedim süresizde olsa süreli olsa da hak kazanıyorsun ama sürelide uğraşırsın diye dedim yönetmelik değişir falan diye

ragıp dağtekin

abi ssk giriş 2000 4 ay gun3000 doğum tarihi 1983 ilk raporumu 2012 de aldım 1 yıl süreli bunu gönderdim aynı oranda onaylandi süre yok daha sonra 2013 yılında sağlık raporumu yeniledim 3 yıl sonra kontrol bunu gondermedim çünkü önceki onaylanmisti süresiz geldi şimdi 2016 yılında kontrolüm var bu sefer süre koymucakmis dojtorum öyle dedi kısaca hikayem bu abi

Üst Alt