Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporu uygulamayan iş yerine karşı ne yapabilirim?

neoplis

Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
30
arkadaşlar ayak bilegimde sorun var, ayaklarım morarıyor, ayakta iş göremez ibareli saglık kurulu heyet raporu aldım ama iş yeri raporumu görmezden geliyor ve uygulamıyor !!!

bu konuda ne yapabilirim ?

iş yerini nereye şikayet edebilirim ?

bana yol gösterirseniz sevinirim , dilekçe yazmayı düşünüyorum.

ayakta çalışamaz raporunu dikkatte almıyorlar . hakkımı nasıl arayabilirim?

annemin ayak bileklerinde morarmalar oluyor, bir hastalık varmış. doktorlar bu yüzden ayakta çalışamaz raporu verdiler ama iş yeri ( kamu ) dikkate almıyor. bizde SSK müfettişlerine şikayet ettik ama yinede dikkate almıyorlar. ANNEM ; ayagım kesilirse ne olacak demiş , MÜDÜRDE ,kesilirse cezasını çekeriz demiş. raporu dikkate alamyan bu kanun tanımaz iş yerine karşı başka ne yapabilirim hakkımızı kanunen nasıl arıyabiliriz ?

kardeş. çalışma bölge müdürlügünden müfettiş geldi annem olanları anlatmış fakat müdür siyasi arkasına güveniyor... mahkeme yoluna başvurulabilinir mi acaba ?

Dava konusu yapabilirsin tabii. Hakkını aramış, o terbiyesiz müdüre haddini bildirmiş olursun. Ama öncesinde İşkur'a şikayet et bence...

Bu arada işine son verilme riski de var tabii.

Arkadaşlar iş yeri ısrarlr raporu dikkate almıyor. Acaba dilekçe yazıp raporu uygulamama sebebini yazılı olrak istesem. Hakkımı mahkeme yoluyla arıyabilir miyim ?

Yazılı cevap vermezler ki; işlerine gelmez.

oturanboga ; abi acaba mahkemeye gidemzmiyim görevini kötüye kullanmaktan dolayı.

Üst Alt