Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum 1 yıllık gelmiş. Sürekli olması için ne yapabilirim?

panoz

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Raporum 1 yıllık gelmiş. Süresini nasil değiştirebilirim?

Merhaba benim yüzde 60 engelli raporum var ben ekpss için aldim daha bugün elime geçti raporum sorum su; Benin rapor geçerlilik sürem 1 yıllık ama benim sınavım 2020 nisanda yani yetişmiyor ben tekrar 1 sen sonra ugrasmak istemiyorum raporun süresini nasil değiştiririm? Ve bende kifoz var fizik doktoru oran verirken onu raporuma yazmamis ben şimdi itiraz itiraz etsem itiraz icin belli bi süre şartı varmi? yardımlarinizi beklerim iyi günler

DN; Admin düzenliyorsun bari düzgün yap şunu ben sürekli olsunmu istedim?

Son düzenleme:
itiraz edebilirsin. Bulunduğun il ilçe neyse en yakın sağlık birimine itiraz dilekçesi veriyorsun diye biliyorum.
Nette araştırmanı yap dilekçe örneği vardır.

Son düzenleme:
panoz bulunduğun ildeki il sağlık müdürlüğüne itiraz edebilirsin,onlar seni başka bir hastaneye yollayacaklar.Ancak ilk raporunla itiraz sonucu gittiğin hastanenin verdiği % deler farklı çıkarsa bu sefer hakem hastaneye gitmek zorunda kalırsın.hakem hastanenin vermiş olduğu karar son karar olur...

Üst Alt