Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum %35'de kaldı! Ne yapmalıyım?

irfan003

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben tip:2 diyabet hastasıyım hipertansıyon ve kolestorol de var aynı zaman da ankiyesite bozukluğu tanısıda var.geçen sene %35 rapor verdiler ama benim elim ayağım tutmuyo işe gitmek istemıyorum emekli olmak istıyorum kamuda çalışıyorum çok daha buyuk sorunlarım var intiharın eşiğindeyim,bana akıl verecek bi arkadaş yardımcı olabılırmı 2001 ssk ğirişim var1354gün ssk da 2010 da kamuya girdim 2965 kamuda toplam 4319 günüm var

2001 ssk giriş 1354 gün sskda,2010 da kamuya girdim 2965 kamuda toplam 4319 günüm var

raporunuz düşük yılınız geç. bu şartlar altında emekliliğinize daha var. yapılacak tek şey çalışmaya devam etmek biraz daha sabır diyeceksin.

%40 üçüncü dereceyi geçmen lazım bu sıralar hep sıkıntı yeni yönetmelikle doktorlar çok sıkıntı çıkarıyor rapor alma işi çok zorlaştı tanıdıgım ciddi sıkıntılı olan insanlara bile saglam raporu veriyolar gidişat iyi degil geçmiş olsun

Üst Alt