Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum %40'tan %70'e yükseldi. 2022 maaşımı yükseltmek için ne yapmalıyım?

eryaman

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
%40 raporum vardi simdi %80 olrak yukseltim 2022 maasi aliyorum bu raporla maasim yukselirmi %40 tan 675tl aliyorum yukselmem icin nereye nasil basvurmam lazim

yükselir 1011 tl 3 ayda alırsın nereye bildirilir bilmiyorum dilekçe yazman lazım raporun orjinaliyle gönderiyorsun bi kuruma ama hangisi

yeni raporun aslını veya aslı gibidir onaylısını primsiz ödemeler genel müdürlüğü sosyal yardımlar daire başkanlığı ankaraya gönder

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü
Yaşlılar Sosyal Güvenlik Dairesi başkanlığına (Devredilen)

Kurumunuz tarafında üçer aylık dönemler halinde 2022 sayılı kanun uyarınca ödenmekte olan Özürlü aylığımın ekte yer alan sağlık kurulu raporuma istinaden Bakıma Muhtaç Özürlü Aylığına dönüştürülmesini ve rapor tarihi itibarı ile tarafıma fark aylıklarının ödenmesini arz ve talep ederim

Adı Soyadı
imza
Sicil no:
T.C no:

Göndereceğin Adres:SGK Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü Tuna Caddesi No:7 Kızılay/ANKARA

Üst Alt