Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum %60'dan %48'e düştü. 2 raporum da geçerli mi?

yunus_emre_

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Benim Sol ayağımda üst ve alt kemiğimde fibroz displazi hastalığı var. 6 santim kısalık şekil bozukluğu (günden güne devam eden) ve çift bastonla yürüyebiliyorum..

*2013 yılında sağlık raporu aldım %60 oranında.. Bu raporuma H sınıfı ehliyet ve oto. vites araç ibaresini ekletmek için hastaneye başvurdum.. tamam dediler. 200 tl ücret odeyip heyete çıkıp devlet hastanesinden h sınıfı ehliyet oto. araç kullanır ibareli raporumu aldım.. fakat durumumda hiç bir iyileşme olamasına rağmen rapor oranım % 60 dan % 48 e düştü..

ne yapmam gerekir.. ne gibi avantajlardan faydalanamam.. avantajları ve dez avantajlarını yazarmısınız.. 2. dereden 3. dereceye düştüm sanırım..

[SIZE=4]Sağlık kurulundaki ilgiliye sordugumda.. işe, vergi dairesine vs başvururken %60 raporu kullanır, ehliyet, araç alırken % 48 lik raporunu gösterirsin dedi.. benim % 60lik raporum iptal olmuyormu. ? (2 raporumda sürekli)[/SIZE]

sağlık kurulundaki ilgiliyi dinlemeyin bence....farklı kurumlara farklı oranlardaki raporları ibraz etmek, sehven yapsanız bile evrakta sahtecilik teşebbüsüne girer...tamam evrakı siz tanzim etmediniz ama oranların farklı olduğunu bildiğinizden yine başınız belaya girebilir

raporunuz %40 altına düşmedikçe engelli raporunuz geçerlidir siz öylece başvurun maliye'ye koltuk değneği kullanıyorsanız raporda'da yazıyorsa düşeceğini sanmıyorum

evet ilgili doğru söylemiş vergi dairesinin düşürdüğü rapor onları ilgilendirir normalde hastaneden aldığınız raporunuzuda kullanabilirsiniz

Üst Alt