Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum düştü. Engelli kartı alamaz mıyım?

erkan777

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba benim %40 raporum ve emekliyim raporum eskiydi yenisi için baş vurdum %20 çıktı ücretsiz kart için başvurmuştum yeniden ücretsiz kart alamazmıyım aynı oran çıkmazmı artık cevap teşekkürler şimdiden

Engelli kimlik kartı, doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle meydana gelen bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini yüzde kırk (%40) veya daha yüksek bir oranda kaybeden ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan engelli bireylere verilmektedir.

Rapor oranınız düştüğü için alamazsınız.

Sürekli raporlar gecerlidir o raporu kullanabilirsiniz

Daha önce aldım ücretsiz kart rapor dşük olduğu için alamadığımı biliyorum tekrar yükseltme şansım yokmu sonuçta o Zaman neyse rahatsızlığım şimdide aynı kalıcı kalp pili var 4 üncü takıldı bu sene eski raporumda yok şimdi varmı bir yol acaba

Selamun aleyküm arkadaşlar. Vergi ind. %60 sürekli, raporum % 40 altına düştü engelli kartını tekrar alabilirmiyim ?

Üst Alt