Arkadaşlar sitede bu konuyla ilgili birçok konu var fakat hepsi ayrı ayrı şeylerden bahsediyor. ben burdan soracağımı sorayım da, sonra gerekirse cevabımı aldıktan sonra silinir topic;
Geçen sene Çalıştığım kurum vergi dairesine vergi indirimi için yazı yazdı. Vergi dairesi Hastaneye yolladı, raporum %45 çıktı ve bir ay sonra Ankara'dan %19 olarak geri geldi.
Bu ay tekrar çalıştığım kuruma yazı yazdırdım. Çalıştığım kurum vergi dairesine vergi indirimi için yazı yazdı. Vergi dairesi Hastaneye yolladı, raporum (%44 + ÇALIŞABİLİR) çıktı ve Ankara'ya gitti.
düşürülerek gelirse itiraz etmek istiyorum bu sefer.
Şimdi;bu itirazımı İl sağlık müdürlüğüne mi yoksa Ankaraya mı yapacağım ?
Mahkeme ve diğer işlemler ne kadara mal oluyor ?
Bu iş bizim ne kadar zamanımızı alıyor, çalıştığımız kurum Ankara'ya gitmemiz gerekirse izin verir mi ?
Nasıl bir dilekçe ve nereye yazmam gerekiyor?
Geçen sene Çalıştığım kurum vergi dairesine vergi indirimi için yazı yazdı. Vergi dairesi Hastaneye yolladı, raporum %45 çıktı ve bir ay sonra Ankara'dan %19 olarak geri geldi.
Bu ay tekrar çalıştığım kuruma yazı yazdırdım. Çalıştığım kurum vergi dairesine vergi indirimi için yazı yazdı. Vergi dairesi Hastaneye yolladı, raporum (%44 + ÇALIŞABİLİR) çıktı ve Ankara'ya gitti.
düşürülerek gelirse itiraz etmek istiyorum bu sefer.
Şimdi;bu itirazımı İl sağlık müdürlüğüne mi yoksa Ankaraya mı yapacağım ?
Mahkeme ve diğer işlemler ne kadara mal oluyor ?
Bu iş bizim ne kadar zamanımızı alıyor, çalıştığımız kurum Ankara'ya gitmemiz gerekirse izin verir mi ?
Nasıl bir dilekçe ve nereye yazmam gerekiyor?