Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Nisan'da doluyor. 2022 engelli aylığım kesilir mi?

hakanfatih14

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benim raporum 6 nisanda sona eriyor bende yeni raporumu 2020 ocak ayında çıkartmıştım vakfa gittim bana sizin raporunuz e devlette gözüktüğü için işlem yapmaksızın devam eder dedi bu ne kadar doğru benim işlem yapmama gerek varmı

onu biliyorum kardesim ondan sonrası için basvuru gerekirmi diye yazdım

elbette süre bittikten sonra müracat etmen gerekir

hakanfatih14
[FONT=sans-serif]raporum 6 nisanda sona eriyor bende yeni raporumu 2020 ocak ayında çıkartmıştım[/FONT]
ocak 2020 alınan rapor nasıl nisan 2020 de bitio raporunuz 4 aylık sürelımıydı?

Soru 74: Rapor süresinin dolmasından dolayı vatandaşın 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı fesih edilir mi?

Kesilmez ancak geçici olarak durdurulur. Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi ile birlikte alamadığı aylıklar ödenir.
Soru 75: Rapor süresi dolmasına rağmen yeni raporunu zamanında vermeyen vatandaş yeni raporunu vakfa teslim edince alamadığı aylıkları tekrar alabilir mi?
Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması

Slm benim bildiğim kontrol muanesi günü gelenler 01,02,2020 dahil ikinci bir emre kadar eski raporları geçerli sayilacak

Sureli rapor

Sureli olan raporlar 1 ylul 2021 e kadar uzatilmis arkadaslar .yani o tarihe kadar roprunuzu yenilemenize gerek yok ve o tarihe kadar ayliginizi almaya devam edeceksiniz.

Üst Alt