Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum sadece B engelli ve kodlar yazıyor. ÖTV muafiyeti alabilir miyim?

cenkow

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam. 2-3 gün önce il sağlık kurulundan raporumu aldım. aşağıda fotoğrafını atıyorum.

sorum şu; bazı arkadaşlar raporda özel aksamlı araç kullanabilir yazmasının gerektiğini söylüyorlar ötv muafiyeti için, benim raporumda öyle bir şey yazmıyor. bu haliyle ötv muafiyetli araç satın alabilir miyim?

Fotoğraf çıkmıyor anlamadım. Kodlar şu şekilde;

47. İki tekerlekli araç kullanamaz,102.Ambulans, ticari araç veya resmi araç
kullanamaz,10.02Otomatik vites ,35.04 Direksiyondansağeli çekmedenkullanılabilenkontrol
cihazları,40.11.Direksiyonsimidinde yardımcı cihaz (topuz, direksiyonçatalı vb.),78. Sadece
otomatik vitesli araç kullanabilir

Karar: B Engelli

cz470111oxvh

Tamam işte her şey var. Sen alamayacaksan biz hiç alamayız 😀 sağlık kuruluna başvur ÖTV muafiyeti araç almak icin gerekli açıklama yazılır raporunda zaten. O şekilde alırsın

Dostum kodlarımız aynı :) Ben de ötv sağlık kuruluna raporuna başvurdum. Oradan tertibatlı araç raporunu aldım mı iş bitecek inşallah

Bende de 102 10.02 78 3 yılda bir kontrol yazıyor. Engelli raporum açıklamasında ise miyotoni ( her iki üst ekstremitede ince işçilik yok) yazıyorÖTV den faydalanabilir miyim acaba

Üst Alt