Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum sürekli. İlerde yenilmem gerekecek mi?

shn054

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%80 agir engelli raporum var ve yeniyim sanirim yanlis yerde actim konuyu affola [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devamlıdır

ne için almıştınız raporu?

shn054 raporunuz sürekli olduğu için tekrardan rapor istenilmez

Beyin tümörü vardi ameliyat oldum buyuk kismi alindi halen sibir sisteminde kalan kitle var radyoloji tedaviai gordum ister istemez hasar birakti gozlerde ve sol tarafimda his kaybi gbi ehliyet icin basvurucamda %80 verdiler alamicaz sanirim nasip hayirlisi neyse onu yasatsin Rabbim [emoji3][emoji120]

raporu 10 daha yukseltme lazım yüzde 90 olması gerekiyor itiraz edebilirsin Yeniden rapor.
Otv muaf icin

Raporun dusme ihtimalide var ? Yeniden butun doktorlara muaynemi olmam gerekicek o yorucu tempo omrumu yedi cunku [emoji3]

Daha once raporun yuzde kacti?

%80 yaklasik 2 hafta oldu alali ve kartlari falan cikarttim butun islemleri en bastan basvurmam gerekicek baya yorucu olacak

İlk defa mı Rapor çıkarttın öyleyse evde bakım içinde başvuru yap sosyal hizmetlere

basvurdum ona ıtıraz etsem tek tek doktorlara gıtmem gerekıyormu yenıden ?

Evet
Ehliyetmi alacaktın arabamı

ehlıyet sonrasında araba ama fızıksel engel yok bende çok sukur olmayacak sanırım araba işi

Hele bir ehliyeti al
bakım maaşında onaylansın
Araba işini daha sonra hallet yani o zaman yeni rapor alırsın yüzde 90 olur

valla bakalım gelecekler bakmaya evı ortamı gormelerı lazım mış risk atmıyım dıyorm ben denıyım sansımı ehlyet ıcınde sanırım hastaneden rapor almam lazım mış gırmısken sorarım araba ıcın ozel tertbat yazması lazım mıs solda his kaybım varda araç için uygunmuyuz bılmıyorum

Üst Alt