Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tarih 27/09/2010 oranlar o tarihten sonra yükseldi sanırım cünki ayak bilegi yok benim 3 cm kısalık 13 kısalık 14 de bilekten verdi bacak inceliginden bir oran filan vermediler sürekli ibaresi var diye yeni rapora başvurma hakkımız varmı bilmiyorum
Yeni yönetmelik yayınlandığı ve orada oranlar arttığı için, yeni rapor talebiyle hastaneye başvuru yapabilirsin. Eğer hastane mızmızlık yaparsa, ya başka hastaneye git ya da il sağlık mdüürlüğüne gidip bir hastaneye sevk al...
bülent abi bu bazartla 3 veya 4 hastalık tan 60 veya üzeri aldıgımız rapor 10 yıl 1800 güne tabi olmuyor tek hastalık olması gerekiyor mahkeme yolu acıkmı bu konuda veya emsal verilmiş bir karar varmı veya ben istesem mahkeme acabilirmiyim sgk ya
şimdi anladım yani bir kaç rahatsızlıktan dolayıda olsa yüzde 60 üzeri rapor alırsak sgk da mahkemeye verirsek kazanırsak 1800 gün 10 yıl olarak emeklilik hakkını kazanabiliriz. ALLAH razı olsun bülent ustam senden. bu bilgi cok işime yarıcak cok teşekkür ettim.