Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum sürekli mi, değil mi anlayamadım..?

xzero

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
img0236asg.jpg

raporum sürekli mi, değil mi anlayamadım?

Evet sürekli kısmı işaretlendiğinden , süreklidir. Yani süre kısıtlaması yok.

sag olun varolun kardeşlerim allah razı olsun hepinizden teşkkürler

Sürekli, ağır özürlü ibareside var yüzde kaç raporunuz ?

tarih 27/09/2010 oranlar o tarihten sonra yükseldi sanırım cünki ayak bilegi yok benim 3 cm kısalık 13 kısalık 14 de bilekten verdi bacak inceliginden bir oran filan vermediler sürekli ibaresi var diye yeni rapora başvurma hakkımız varmı bilmiyorum

Yeni yönetmelik yayınlandığı ve orada oranlar arttığı için, yeni rapor talebiyle hastaneye başvuru yapabilirsin. Eğer hastane mızmızlık yaparsa, ya başka hastaneye git ya da il sağlık mdüürlüğüne gidip bir hastaneye sevk al...

aynen usta sende olmasan yol gösterenizde yok allah razı olsun ..

bülent abi bu bazartla 3 veya 4 hastalık tan 60 veya üzeri aldıgımız rapor 10 yıl 1800 güne tabi olmuyor tek hastalık olması gerekiyor mahkeme yolu acıkmı bu konuda veya emsal verilmiş bir karar varmı veya ben istesem mahkeme acabilirmiyim sgk ya

şimdi anladım yani bir kaç rahatsızlıktan dolayıda olsa yüzde 60 üzeri rapor alırsak sgk da mahkemeye verirsek kazanırsak 1800 gün 10 yıl olarak emeklilik hakkını kazanabiliriz. ALLAH razı olsun bülent ustam senden. bu bilgi cok işime yarıcak cok teşekkür ettim.

Üst Alt