Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Tablo 3.4'e göre yeniden değerlendirilsin diye geri gönderildi!?

umutsuz_67

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar.ben vergi indirimi için rapor gönderdim ve raporum geri geldi raporumda oran filan düşülmemiş.gelen yazıda.3.4 göre belirlenmesi diye yazı istemiş 3.4 ne anlama geliyo nedir bilen varmı?

ersin mehaba,zannedersem rahatsızlığın polio sekel.bendede aynı durum var.benımde ilk raporum %47 idi.ankara geri gonderdi ve tablo 3.4 gore degerlendırme ıstedı.tablo 3.4 yurus bozuklukları ıcın kullanılıyor.senınde bır yurus bozukluk problemın oldugunu tahmın edıyorum.sonra ben tekrar hastaneye gıttım ve tablo 3.4 gore degerlendırdıler ankara %42 olarak vergı ındırımımı ve raporumu onayladı.ınsallah senınkıde onaylanır.

Polio sekeli iseniz sakatlık oranı cetveli tablo 3.4'den oran verilmesi gerekiyor size.. Siz profilinizde felç yazmışsınız.. Felç dediğiniz çocuk felci mi? Hastane karıştırmış olmalı tabloları, muhtemelen size tablo 4.1'den oran verilmiştir. Ankara'da bunun düzenlenmesini istemiş.. Koltuk değneği, baston veya yürümenize yardımcı olacak bir cihaz kullanıyor musunuz?

Tablo 4.1 omurilik ve sinir hasarına bağlı yürüyüş bozukluğu için verilir.Diğer yürüyüş bozuklukları 3,4 göre belirlenir.Bu göstergelerinde 3 derecesi olduğu için oranları farklıdır.Herhangi bir baston, aparat kullanıyorsanız oran yüksek gelir.Gönul %0 sizin sapasağlam olmanızı ister, lakin sakatlık olunca istediğiniz oran verilir, vergi indiriminden yararlanırsınız.

benim de aynı şekilde raporum geri dönmüştü hastalığınızın ayrıntılı bir şekilde tabloya göre yazılmasını istiyorlar ortopedi dr yazıyor bunu ekine film ekleyin ...

ewet poli sekeli iki ayakta cihaz yada başka birşey kullanmıyorum iki ayaktada çivi şeklinde platin var benden ortapedi istemedi fizik istedi yani fizik doktoru yazdı umarım onay alır.cevaplarınız için sağolun arkadaşlar

Sonucu alınca buraya da yazar mısınız? Benzer durumda olanlar için güncel bilgi olur..

Üst Alt