Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum uyku apnesi sebebiyle mi süreli verildi?

ozanisius

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;
2020 sonunda engelli raporu aldım. Yüzde 79 engelliyim. Rapor süreli idi. 2 yıllık. Ama salgın ötürü bu yılın sonuna kadar uzattılar. Raporun yenilenme süresi geliyor. Yeniden rapor alacağım. Bu sefer süresiz rapor almak istiyorum. Eski raporda hangi bölümün niye süreli / süresiz dediği yazmıyor. Asla tedavi edilemeyen bir kemik rahatsızlığım var. Yüzde 60 verdiler. Oradan yine yüzde 60 alacağımı düşünüyorum. Uyku apnem var. Oradan yüzde 35 aldım. Sizce apneye süreli vermiş olabilirler mi? O yüzden süreli rapor almış alabilir miyim? Uyku apnesine ne veriyorlar? Süreli? Süresiz? Gözde yüzde 12 engelliyim. Geçmeyecek bir iris kollobomu var. Oradan da olmasa gerek.

ozanisius uyku apnesi kronik hastalık tedavisi yok Sadece cbab cihazı kullanarak apbe sayısı minumuns düşebiliyor cihazı kullanmakta zulüm tabiki En geldi raporunda tanıların karşısında 2 yıl sonra kontrol yazar hangi hastalığın için kontrol koyduysa heyet.

Üst Alt