Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum vergi indiriminde yüzde kaç olarak onaylanır?

Karla

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Ben %81 olan raporumu vergi indirimi için gönderdim,Heyet raporumda nefroloji hastalık tanısı yazıp yüzde yerine o yazdığı için,Ankaradan bana tekrar nefroloji kontrolü sevki geldi.Başka bir hastanenin adını yazmışlar ben o hastaneye gittim.Nefroloji Proteinüri ile seyreden nefritik sendrom yazıp elindeki kağıttan bakıp %40 yazdı.Organ nakli ve dahiliyede görüp imzaladılar.Durum bildirir raporu olarak Ankara'ya gönderdiler.Şimdi benim raporum düşmez değilmi? Yani sadece %40 rapormuş gibi görmezler umarım.Diğer bölümlere girmene gerek yok sadece nefroloji yazıyor dediler.

umarım onaylanır amma ankaradakı cevapı beklemekten baska yapacak bırsey yok ben bılırım o beklemeyı

Yani onaylamama gibi bir durum var gibi hissettim...Gerçekten beklemek çok kötü ve sıkıcı hergün internetten kontrol etmekten sıkıldım.Sonuçta raporum gayet açık neden bu kadar sorun yaşıyoruz anlamıyorum:(((

benim %60 raporum aynen onaylandı tek rakam bile eksilmedi rapor tarihin yeni ise korkma 35 gün içinde onaylanıp işyerime geldi

Rapor tarihim eylül 2010 1 ay öncede nefroloji durum bildirir raporu aldım.İnşallah benim raporumda sizinkisi gibi onaylanır.Teşekkür ederim ...

Şuradan bilgi edinmeye çalışabilirsiniz:
Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

slm kıral kardeş bende sakatlık indirim için rapor yolladım burasını hangi siteden takip ederim raporun onaylanıp onaylanmadıgını site ismi yazar isen sevinirim şimdiden teşekür

Sakatlık indiriminin sonucunu takip edebileceğiniz bir web sitesi yok. Ancak telefonla bilgi edinmeye çalışabilirsiniz:
Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

Yüzde oranı

Merhabalar benim rapor sonucum geldi %81 1.Derece:)En azından bu sonuca ulaştığıma çok sevindim.Sakatlık indirimi takibi için bana bir site adı vermişlerdi ben oradan işlemimin tamamlandığını öğrendim.Sitenin adı: SİBİS::Sakatlık İndirimi Bilgi Sistemi google danda sakatlık indirimi sorgulama diye yazarak ulaşabilirsiniz.

Hayırlı olsun Birnur hanım :)

Evet, İzmir'de böyle bi takip sitesi var. Ama başka illerde yok maalesef.

Karla;

İşe yarıyor...hastaneye sevk edildi rapor bekleniyor ..diye cevap aldım...hastane o kadar geç bir süre attıkki heyet için...bekle bekle zaman nasıl geçecek bilemiyorum 7 hafta sonraya heyet için gün verdiler......

:(Beklemek çok zor biliyorum.Aslında rahatsızlıklarımız belli.Neden bukadar çok zorluyorlar anlamadım.Umarım 7 hafta 7 gün gibi geçer herşey yolunda gider...

beklemek iyidir..
yeni yasadan sonra artık tum hastaneler 1 gunde rapor cıkar mayı bıraktı...
maliyeye karşı sorumluku ve iletişim de olduklarından ...ince eleyip sık dokuyorlar...
ve zaman konusunda 3 gunde rapor verdiler incelemeden havasını kırıp...
raporu daha kabul edilir kılma adına yapıyorlar..
(bılgı temının saglık kurulunda calışan memeur arkadaştandır)...
maliye saglık kurulu bu gun kısalıgında cıkan raporlara şüpeyle bakdıgını belirtdi...
yalan dogru ama matıga aykırı gelmıyor ıstıkbaratım sanki..siz ne dersiniz???

Eger vergi indiriminin sonucunu ogrenmek istiyorsaniz EVİS SORGU ya girin bulundugunuz ilin vergi dairesi sitesine girin,ben evrak takibini buradan yapiyorum,

Sadece az sayıda il için sorgulama mevcut.

Merhaba hastane %57 rapor verdi .göz %32,tansiyon %20,şeker %20 toplam sonuç %57 vermiş hastane. Maliye bakanlıgına gitti.bu oranı orda düşürürler mi,maliye neye göre hesaplıyor bilginiz varmı . Teşekkür ederim.

Eğer raporunuz sakatlık oran cetveline göre verilmişse ve balthazard yöntemine göre doğru hesaplanmışsa düşmez. Telaşlanmayın. Düşerse itiraz edebilirsiniz.

Üst Alt