Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum verilmedi oranımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

biqpier

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

daha önceden % 40 olan raporuma yaptığım itiraz için altı ay bekledikten sonra (gün veriyorlar) göztepe eğitim araştırma hastanesinde heyete girdim, koltuk değnekliyim kapının önünde dikiliyordum adımı söylediler girdim toplam 15-20 saniye sürmüştür girip çıkmam odadan

kapıda bekle rapor yazını vericekler dediler bir saat daha bekledim sonunda elime bir kağıt tutuşturdular üstünde sadece teşhis sonucu yazıyor ne oran var nede başka birşey sordum oran nedir neden bu evrak diye "artık bizden çıktı raporun ssk ya soracaksın orayı ara sor" dediler

tamam arayayım ama hangisini ankara istanbul neresini arayacağım diye sorduğumda ara işte artık sgk da raporun dedi peki oranım nedir dedim söyleyemem sgk ya sor cevabını aldım yine
sgk gönderecek raporunu bir ay sonra ara sor raporun durumunu dediler ilk defa başıma böyle birşey geliyor ben şimdi nereyi arayacağım? rapor ne zaman ulaşır bana bilgisi veya daha önceden böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ?

Rahatsızlığımla ilgili heyet öncesi doktorları dolaştığımda oranlar düzgün hesaplanmadı o zamanda söylemiştim doktorlara yanlış hesaplandığını ama olmadı bir kere o hastaneyi seçmiş bulundum..

hastanede doktorların hesapladığı oranlar ise bu şekilde:
ortopedi: 45
romatoloji: 50

Rahatsızlıklarım:
sol ayakda 7.5 cm kısalık,
iki defa sol kalça artodez ameliyatı,
iki kalçada tkp, (artodez bozuldu protez takıldı iki kalçaya)
iki defa skolyoz ameliyatı, (enfeksiyon kaptı çiviler çıkarıldı sonra)
ve en sonunda da ileri derecede ankilozan spondolitim var.. belim ve boynum artık hareket etmiyor sabitleşti, protezler olduğu için bana söylenen tedavi için gittiğimde riskli olduğu için tnf ler filan verilemiyor ..

sizce rapor oranım ne çıkabilir yanlış hesaplandığını söylemem rağmen dikkate almadılar söylediklerimi sanırım tekrar itiraz edeceğim gibi görünüyor..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

aman tamda hastanesinden almışsın bende son raporumu oradan aldım ama aldığım raporu şikayet ettim hele oranın sağlık kurulunda çalışan insanlar tam bir saygısız seni oraya ankara sgk mı yoksa ist sgkmı sevk etti hangisi sevk ettiyse oradan alacaksın raporu o hastaneye tel aç sağlık kurulunu ara tarih ve sayı iste vermezlersede sende benim gibi ankarada bulunan özürlüler daire başkanlığına şikayet et bende rapor oranlarım yanlış hesaplandı diye şikayette bulundum sende şikayet etki orayı iyice bir denetlesinler o hastane insanların çok hakkını yiyor

rapor bugün postayla gelmiş %52 vermişler kalçamdaki protezlere %5 vermişler kısalığıma %13 vermişler vs vs sinirden ağlayacağım inanın.....
araba alacağım emeklilik için kullanacağım demiştim hiçbiri rapora işlenmemiş iki yıl süreli rapor vermişler ulan neyimi kontrol edeceksiniz ben işe gidemiyorum yerimden kalkamıyorum bana süreli rapor veriyorlar

bu kadar saçma bir düzen olabilirmi ALLAH aşkına bıktım engelliyiz diye neyiz biz neden bu ülkede bizim bir emekliliğe bile hakkımız yok mu allah kahretsin allah kahretsin .......................

yine itiraz kardeşim %52 çok az mutlaka doğruyu bulacaklar yada şöyle birşey yap tanıdığın bir doktor varsa onun özel muayenesine git muayene ol durumu anlat mutlaka sana yardımcı olur herhalde o gerekli raporu ve evrakları hastaneye gönderirse bu defa daha yüksek bir oran alırsın sanırım yanlış anlama doktor torbil geçer demiyorum veya bu alanda uzman bir doktor bul yani tanıdığın bir doktor yoksa bir iki defa özeline git umarım daha iyi bir sonuç çıkar başıma hiç gelmedi ama hastane doktorları genelde düşük oran verirler devletten maaş almasın diye sanki onların parası gidiyorya yani birazda gıcıklın olsun diye yapıyorlar

Üst Alt