Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum yenilenince sağlam raporu verdiler. İtiraz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ahmetyener01740

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Saygı ve Sevgilerimle. 1966 dogumluyum, 1986 yılında Hipopituitarizm teşhisi nedeniyle askerliğe elverişsiz sağlık raporu almıştım. Bu rahatsızlığın Türkçesi erkek olarak gelişim eksikliği, dolayısıyla evlenemedim, halen 32 yıldır engelli statüsü ile devletimiz bana engelli maaşı veriyordu. Şimdi bana raporunu yenileteceksin denildi ve gittiğim hastane tarafından sağlam raporu verilerek maalesef maaşım kesildi. Kendimi biliyorum ki ben halen engelliyim. Sağlık Raporuna itiraz edeceğim, bana tavsiyeleriniz nelerdir?

https://www.engelliler.biz/forum/ay...gonat-hipofiz-bezi-hastaligi-olan-var-mi.html

sakatlık oranı cetveli 'nde endokrin sistemi ile ilgili kısım şöyle:

B- Hipofizer hastalıklar (tıbbi ve cerrahi tedaviyle sonuç alınmamış)
a- Hipofiz Bezinin Hiperfonksiyonu
1- Gigantizm ve Akromegali 30
2- Prolaktin Hormonu Fazlalığı 30
3- Adrenokortikotrop hormon (ACTH) fazlalığı 30
b- Hipofiz Bezinin Hipofonksiyonu 30
1- Hipofizer nanismus 30
2- Hipofizin izole hormon eksikliği 20
3-Panhipopituitarizm 60

Ahmetyener01740 yukarıda verdiğim linkte % 60 aldığını söyleyen olmuş. İtiraz etmek için İl sağlık müdürlüğüne başvurmanız gerekir.

Nasil tekrar rapor istedilerki sureklimi di raporunuz birde bende adanada oturuyorum hangi semttesin birde hangi kurum birdaha rapor istedi

Üst Alt