Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum yenilenirken ortopedik rahatsızlığım değerlendirilmedi. ÖTV'siz araç almak?

Serhatemre

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam herkese bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim sorum kendim heyete girdim göz (%7)psikiyatri (%40)ortopedi(bir önceki yıl %11 bu sene muayenede oran yazmayı unuttu heyette ne yaptı bilmiyorum)ayrıca ortopedi otomatik vites ve özel tertibatlı araça gerek yok yazdı ben buna rağmen tahmini 1 yıl süreli %45-50 engelli raporuyla ötv siz araç alabilirmiyim ? vergi indirimi olurmu ? ne kadar ? Cvp larınız için şimdiden tşk ler

Peki almak için otomatik vites ve özel tertibatlı araç ibaresi şartmı

"Sadece otomatik vites" veya "özel tertibat" ibarelerinden birinin mutlaka olması gerek. Sizin raporunuzda ortopedinin görüşü tam tersi yönünde. O nedenle indirimden yararlanma imkanınız yok.

Hüseyin İlik

Sağolun teşekkürler hocam cvp nız için ayrıca bilginiz varsa bu ötv ve kdv indirimi diğer elektronik eşyalar içinde varmı (cep telefon veya beyaz eşya ) netten baktım anlamadım

Üst Alt