Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum yükseltildi nasıl düşürebilirim?

alim akyol

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben kas hastasıyım,%68 raporum var ve geçen sene haziran ayında Çapa'dan aldım. Birkaç gün önce ehliyet için Bakırköy Devlet Hastanesine gittim ve bana sadece elime sık diyen bir nörolog oldu ve raporumu %76 ya yükseltip,8 sene önce çekilmiş emg ve biopsimi istediler,başka hiçbir kontrol olmadı.Ehliyet için uygun bulmadılar ama sorun şu ki geçen yıl zar zor %68 verilen raporum hiçbir kontrolsüz ve haberim olmadan %76 ya yükseltilmiş ve buda benim ehliyet almada bütün yollarımı tıkadı.Bu rapora nasıl ve ne şekilde itiraz edebilirim.Bunun dışında ne kadar zamanda itiraz etmezsem en son aldığım rapor derecesimi sayılır?

Peki gidip başka hastaneden rapor alabilirim önümüzdeki günlerde?

Evet, almak için şansınızı deneyebilirsiniz...

Çok teşekkürler bilgi için,süreli olarak en azından ehliyeti almak daha mantıklı olur ama şansıma nasıl bir kurula rast geldiysem ağzımı açmama fırsat vermediler.Raporumu %80 yaptıklarında 1.dereceden engelli olunca başkasının üzerine araç alınmıyor değil mi? Bunun için %90 olması gerekiyor diye biliyorum ama sizin bir bilginiz var mı bu konuda?

Aslında ben ehliyet almamı engeller diye raporun derecesini yükseltilmesini istemiyordum, yoksa haklısınız herkes yükseltmeye çalışıyor:) Çok teşekkürler cevabınız için.

Dünya böyle tabi...Kimileri artırmak kimileri azaltmak için uğraşıyor...

Üst Alt