Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma akülü sandalye ibaresi ekletmem gerek..?

AnkaKuşu.

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Usta ya bugün süresiz olan %98 oranlı malullük raporumu akülü sandalye kullanabilir diye onaylatmak için Devlet Hastanesine gittim ama oradaki doktor akülü sandalye raporunun çok komplike bir rapor olduğunu bunun için rahatsızlığımın tanısının konulduğu Üniversite Hastanesinin bunu yapabileceğini söyledi benim bildiğim kadarıyla herhangi bir devlet hastanesinde raporum sürekli olduğu için arkasında bulunan akülü sandalye kullanabilir kutucuğunu heyetin onayı yeterli olduğu yanlış mıyım?

Akülü tekerlekli sandalye için bi üst hastaneye devretmişler,,, devlet hastanesi veremiyormuş artık, ancak üniversite veya araştırma hastanesinde yazdırabilirsiniz

[FONT=Lucida Sans Unicode]Usta verdiğin bilgi için teşekkürler [/FONT]

Ben devlet hastanesi nden yeni aldım heyet raporu akulu sandalye kullanabilir diye

Bana soruyorsaniz gatada 2005 yilinda tani konuldu raporuda çankırı devlet hastanesi nden aldım

Üst Alt