Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma akülü sandalye kullanabilir ibaresi ekletmek istiyorum. Nasıl ekletebilirim?

gsli

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
benim sağlık raporum var ama akülü araç kullanabilir ibaresi ekletmek istiyorum ne yapmalıyım???

raporu aldığınız sağlık kuruluna muracaat edin...

direk olarak hastaneye mi gideceğim yani??

benimde akülü tekerlekli sandalye kullanma bölümün hayır yzmışlar hastaneye gitdim rapora itiraz edip tekrar çıkarcaksın dediler
kolay gelsin

büyük heyetten aldığınız eski özürlü sağlık kurulu raporuna tekrar ekletme yapamazsınız.
ve akülü sandalye almak için istenen rapor ayrıdır (malzeme raporu),o raporu aldığınızda akülü tekerlekli sandalye kullanıp kullanamayacağınız ayrıntılı olarak belirtilir ve sizin elnizdeki özürlü sağlık kurulu raporuyla ilgisi yoktur.

bülent abi bende akülü sandalye kullanabilir ibaresi ekletmek istiyorum raporu 5 ay kadar önce almıştım sıkıntı olur mu ne yapmalıyım ekletmek için

bu işlem için ne yapmam gerekir dilekçe mi yazmalıyım ve bulunduğum ilçede fizik tedavi doktoru yok beyin cerrahisi doktoruda 1 günlük geliyor bildiğime göre oraya mı başvurmalıyım

Yukarıda aktardığım başlıkta her şey yazıyor gsli. İlgili doktora dilekçe felan yazmadan muayeneye gideceksin ve "akülü sandalye istiyorum" diyeceksin. O kadar.

Üst Alt