Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma 'çalıştırılmayacağı iş alanları' listesini ekletmek istiyorum. Ne yapmalıyım

pierre35

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhaba!

sağlık bakanlığı sınav basvurusu yaparken engelli raporumuzda çalıştırılamayacağı iş alanları kısmının mutlaka doldurulması gerektiğini söyledi, o bölüm olmadan kayıt yapmıyorlar...

benim raporumda bu alan boş, aşağıdaki başlıkta olduğu gibi mevcut raporum ile giderek o alanı uygun şekilde doldurtabilirmiyim???

birde ne yazdırmalıyım? yapamayacagım iş yok fakat agır kaldırdığımda fıtık olma ihtimalim var. ağır işlerde çalıştırılamaz mı yazdırmalıyım ??

tesekkurler...
http://www.engelliler.biz/forum/sag...tek-bir-saglik-raporu-almak-icin-dilekce.html

arkadaslar bilginiz olsun diye yazıyorum;

hastaneden bana yapılan bilgilendirmede: eğer raporunuzdaki imzası bulunan doktorlar halen aynı hastanede görevde ise aynı rapora ekleme yaptırabiliyorsunuz...

bu doktorların yarısından fazlası hastanede görevli olmadıkları için yeni rapor çıkartacağım... muhtemel bunun başka yollarıda vardır ama uğrasmamak adına verilen bi cevapta olabilir bana verdikleri...

fazla üzerine gitmedim ve yeni rapor cıkartacağım fakat koskaca hastanede noroloji uzmanı yok, pazartesi günü başlayacakmış... o tarihe kadar hiç kimse engelli raporu alamıyor... buda bir Türkiye gerceği:))

neden rapor geldiğinde bu kısmı doldurmyorlar anlam veremiyom .şimdi ben tekrar rapormu çıkarmam gerekicek sırf bu vızırtı için.

Üst Alt