Öncelikle konuyu yanlış bir yere açıyorsam affola. Bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var. Gözlerimde keratokonus rahatsızlığı var ve baya yüksek bir derecede görme sıkıntım var. Bunun için hastanaye başvurmuştum. Benden çok daha kötü durumda olanlar da var demekki %8 verildi sadece. Neyse mesele %8 almam değil. Benim sormak istediğim şu. Raporda 3 tane duruma evet yazmışlar. Bu evet dedikleri ne oluyoır ve nasıl yararlanabilirim sizlere sormak istiyorum.
Tarayıcım olmadığı için resim olarak koyamadım öylesi daha kolay olurdu aslında. Madde madde yazayım.
RAPORUN KULLANIM AMACI
1- Eğitim-----------------------------Değerlendirilmedi
2- İstihdam--------------------------Değerlendirilmedi
3- Ortez-Protez-İşitme Cihazı -----Değerlendirilmedi
4- Tekerlekli Sandalye--------------Değerlendirilmedi
5- Sosyal Yardım--------------------Evet
6- 2022 Sayılı Yasa-----------------Evet
7- Engelli Kimlik Kartı--------------Evet
Rapor bu şekilde. Sizlerden ricam yukarıda da sorduğum gibi, bu Evet yazanlardan ne şekilde yararlanabiliyorum, veya yararlanabilecek miyim? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Tarayıcım olmadığı için resim olarak koyamadım öylesi daha kolay olurdu aslında. Madde madde yazayım.
RAPORUN KULLANIM AMACI
1- Eğitim-----------------------------Değerlendirilmedi
2- İstihdam--------------------------Değerlendirilmedi
3- Ortez-Protez-İşitme Cihazı -----Değerlendirilmedi
4- Tekerlekli Sandalye--------------Değerlendirilmedi
5- Sosyal Yardım--------------------Evet
6- 2022 Sayılı Yasa-----------------Evet
7- Engelli Kimlik Kartı--------------Evet
Rapor bu şekilde. Sizlerden ricam yukarıda da sorduğum gibi, bu Evet yazanlardan ne şekilde yararlanabiliyorum, veya yararlanabilecek miyim? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.