Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma H sınıfı ehliyet alabilir ibaresini nasıl ekletebilirim?

emredt91

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar. Benim mitokondrial genetik bir hastalığım var. 2012 Kasım ayında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi nden % 65 engelli raporu aldım. Raporda h Sınıfı ehliyet ibaresini işaretlememişler. Başta önemsemedim ama araç şart. Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? yeniden heyete girmeli miyim? Girersem % 65 balthazarda dahil olur mu?bu arada ocak 2013 te açık kalp ameliyatı oldum.rapora etkisini öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kuruldan onaylanıp çıkan raporunuza ibare ekletemezsiniz. Yeniden rapor almanız gerekiyor.

Merhaba su anda hakem heyeti için sıra bekliyorum ve ben saflık kuruluna h sınıfı ehliyet için dilekçe vereyim dedim ayrıca basvur dedi iyi de daha işleme girmeden o ibareyi ekleyemezler mi? Verecekleri rapor belli ve sürekli %59 SAG BRAKİAL PLEXUSacil yardım lütfen heyete girmeden yapmam gereken bişey var mı?

Üst Alt