Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma Otomatik ibaresi ekletmeden araç alamazmışım!?

Caglar1973

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba; *
3 yıldır % 67 ortope*dik engelliyim.
Ehliyet yenileme işl*emlerimde il sağlık m*üdürlüğüne komisyona *gönderildim. Burada k*omisyon tarafından ot*omatik araç ve ek ter*tibatimla araç kullan*ır raporu verildi. Bu*nunla trafik genel mü*dürlüğü b sınıfı ehli*yetimi geri aldı ve e*ngelli ehliyeti veril*di. Bende Manuel arac*ımı mecbur sattım. Bu*rada yeni otomatik ar*aç aldım. En son evra*klarim vatan caddesi vergi diresine gonderilmiş. En*gelli ehliyetim var. *İl sağlık müdürlüğü r*aporu var. 3 yıl önce* verilen ve süresiz o*lan engelli raporum v*ar. Ama oradaki memur 3 y*ıl önceki engelli rap*oruma otomatik araç k*ullanır yazdiracaksin* diye geri gönderdi. *Eski raporuma itiraz *edip yeniden kurula g*irecekmişim. Benim za*ten süresiz engelli r*aporum var. İl sağlık* müdürlüğü raporlarim* var. Trafiğin verdiğ*i engelli ehliyetim v*ar . niye engelli ins*anları bu kadar yokuş*a sürüyorlar anlamı*ş değilim.

Ondan sonra engelliler sokağa çıkmıyor yok şöyle yok böyle. Nereye çıkacağız dışarısı insan sevgisini yitirmiş bencil insanlarla dolu. Ya engelliye biraz yardımcı olun. İşleri güçleri bizlerin işini yokuşa sürmek.

Caglar1973

tamamen memurun işgüzerlığı .. başka vergı daıresıne sorun başka illere sorun boyle sacmalık olmaz.

Üst Alt