Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma ÖTV, 2022 ve diğer konuları nasıl ekletebilirim?

bohraz

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Öncelikle selam herkese acil cevap almam gereken sorular var o yüzden OturanBoğa Abi seni etiketledim lütfen yardımcı olun çok kafam karıştı işlemler tıkandı nereye gideceğimi şaşırdım.

%95 ağır engelli süresiz raporum var raporu alırken ehliyet ve diğer haklarımı alabilmem için bi değerlendirme yapılmadı sadece bakım parası için çıkardık.!!
şimdi ehliyet, 2022, ve diğer herşey için heyete giricem özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresini rapora ekletebilmem için önce aile hekimine mi görünmem gerekiyor, öyle bilgiler aldım aile hekimi yok öyle birşey dedi. Yada bendeki raporu güncellemek maksadıyla nasıl bir yol izlemem gerekir direk hastahaneye gidip rapora ekletmek istiyorum mu desem bi yol gösterirseniz sevinirim..:confused::confused:

@bohraz aile hekimine değil doğrudan hastaneye başvurup rapor alma amaçlarınızı bildirmeniz gerekir. Ekleme değil yeni rapor alacaksınız tekrar heyete girerek. Aile hekimliği ehliyet almak ve değiştirmek isteyenlerin sevk işlemini yapıyor.

KKELEBEKK hay allah razı olsun net bir cevap alabildim sonunda çok teşekkür ederim bir tavsiyen varmı peki rapor yeniliyorum olmuşken tam olsun diye

bohraz tüm haklarınızdan yararlanmayı istediğinizde başka bir durum yok raporda. Kolay gelsin şimdiden.

Üst Alt