Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma psikiyatriden oran eklenir mi?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Benim bir konuda sorum olacak. Sağ gözüm hic görmüyor % 32 raporum var. Psikolojik sorunlardan dolayıda duygu durum bozukluğu takip ve tedavi önerip 2 sene önce 2 yıl süreli rapor verdiler. Raporumun süresi doldu tekrar rapor için başvuru yapacagim. Psikiyatriye gittim remeron ve efexor kullanıyorum psikiyatrik oran alabilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Alabilirsin ama rapor yine süreli olur, Kontrol muayenesi şartı koyarlar..

Heyet raporu sistemi ve psikiyatrik rahatsızlık..?

Heyet raporu sistemi değişmiş onceden hastaneye basvurup hemen doktorlari dolasmaya basliyorduk simdi bir ay sonraya gun verdiler. Doktorla görüştüm psikiyatrik rahatsizlik sonucu 8 aydir tedavi görüyorum raporuma ek oran alabilir miyim diye sordum alabilirsin dedi hemen yeniden rapor icin basvurdum %32 raporuma ek psikiyatriden oran alabilir miyim remeron, cipralex, dideral kullandigim ilaclar bilgisi olan arkadaslar var mi bu raporu cikarmam benim icin cok önemli...
Psikiyatrik rahatsizlik tanisi duygu durum bozuklugu tanisi koydular

Merhaba kardeşim bende psikatrik bipolar hastasıyım bu ilaçları bende kullandım doktor ek oran alabilirsin dediyse alırsın 1 ay sonraya gün vermeleri kötü

InsAllah kardesim bu sefer alabilirim 2 yil once cikardigim raporu sureli vermislerdi suresi kasim ayinda doldu o zaman takip ve tedavi onermislerdi tedaviye basladi . heyet sistemini degistirmisler artik rapor cikarabilmek icin onceden randevu almak gerekiyor

Yok kardesim benim emekli olmam su an mumkun degil yas 30 gunum yok daha ben raporu sadece engelli raporu cikarip ekpss ye girebilmek icin istiyorum

Inşaallah raporun çıkar allah gönlüne göre versin

Raporum 1 yil süreli cikti hep böyle sureli mi cikacak

Raporumu bugün aldim %45 oran cikti fakat 1 yil süreli hep böyle süreli mi devam edecek her sene rapor cikarmam mi gerekiyor. Aldigim bu raporla ekpss ye girebilir miyim çünkü ekpss seneye ve benim raporumda süreli nasil olacak girebilir miyim bilgisi olan varmi ve süreli cikan bu rapor sonucu vergi indirimine basvurabiliyor muyum

yusufyüreklim

Hayırlı olsun.

Psikiyatrik değerlendirme içeren raporlar maalesef çoğu zaman süreli oluyor...

Ama süreli de olsa bir kez EKPSS ile atansanız, yani bir kez kapağı kamuya atsanız, sonra raporla bir daha işiniz kalmaz. Ta ki emeklilik zamanı gelinceye dek. Sadece o zaman yeni bir rapor almanız gerekir ki erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilesiniz.

Cok tesekkur ederim yani bu raporla seneye olacak ekpss ye basvuru yapabiliyorum öyle mi peki vergi vergi indirimi icin de basvurabilir miyim

yusufyüreklim

Vergi indirimi için de başvurabilirsiniz tabii. Ama muhtemelen o hak 1 da 1 yıl verilecektir. Yani bugünden ona başvurmaya değer mi bilmiyorum.

Üst Alt