Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma rağmen ehliyet verilmedi! Ne yapabilirim?

Mhr43

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar. Bu ülkede bizleri dinlemiyorlar.

Heyet raporumda yıllık takipli ehliyet alabilir yazıyor. Buna rağmen olumsuz sonuç aldım. Mahkemeye gideceğim.
Heyet raporumdaki sonuç da kurul kararı. Yalnız hep olumsuz geliyor ve doktorlar bakmıyor dinlemiyor. Başka ne yapabilirim?

gerekçe çok açık ya bu deveyi güdeceksin engelli, sağlam fark etmeksizin. ya bu diyardan gideceksin. rüşvet, yolsuzluk, alavere dalavere, adam kayırma, iltimas..bu maddeler uzar gider. malum sosyal hukuk devleti kanun var nizam var..yersen tabi..

Dinlemiyorlar bile. Öğretmenim Kütahyada. İndirimli araç almak için ehliyetimi çevittireyim dedim. Olan bu. Mahkeme yolu var bana. Cumhurbaşkanına, bakanlığa yazdım. Dönüş bile yapılmadı. Anayasa Mahkemesi oradan Avrupa insan hakları Mhk. Biz bir olalım ezdirmeyelim dostlar kendimizi.

Aynen öyle

Önemli olan düşüncenin engelli olmaması. Doktor bile denemez insanlar var

Gerekçe oy birliği ile karar verilmiş. Böyle bir saçmalık olur mu ya?

Bülent Bey mrb. Bimere şikayette bulundum. Tekrar başvurdum. Aile hekimi uzman doktora sevk etti. Nöroloji muayenesi ve tetikler sonucu doktor 2. Grup sürücü olur. Tertibatlı ve yıllık kontrollü ehliyet uygun yazdı. Hemen hemen bitti galiba. İl sağlığa mı gidecem? Bu arada yeni almıyorum ehliyet.

Mhr43

Hocam siz hangi aracı kullanacaksınız minibüs falan mı ? 2. Grup sürücü olur kısmını anlamadım

Mhr43

İl sağlığa gideceksiniz hocam bildiğim kadarıyla. İnşallah onlarda tekrar sıkıntı çıkarmazlar.

Ben de Kütahya'dayım sıkıntıyı hangi bölüm çıkardı ? Gelişmeleri paylaşırsanız faydalanmış oluruz

Arkadaşım. Muayeneden geçtim. Tertibatlı kullanabilirsiniz yazdılar. Sağlık kurulu azarlar gibi oy birliği ile karar verildi dediler. Bu nasıl saçmalık ya

Bülent abi gerekçe oy birliği diyorlar. Hakkımı yiyorlar. Zaten B ehliyetim var. Engelliye çevirmek istedim. En son mercii mahkemeye

Mhr43

2. başvurunuzda da mı olmadı? Başka ilden şansınızı denemenizi öneririm. Mahkeme süreci uzundur zira...

Bir de kısıtlılık nedir? Neden doktorlar/heyet olumsuz rapor vermiş?

Ben ötv indiriminden faydalanır. Tertibatlı ehliyet alır raporunu aldım. Aile hekimi nörolojiye sevk etti. Muayene sonucu şunu yazdı: 1. Grup sürücü olur işaretleyip tanıyı yazdı. Elden fren gaz tertibatlı araç kullanır. Ehliyet alır yazdı. Kısıtlama kodlarının belirlenmesi için il sağlığa Sevki uygundur yazdı. Bir iş kaldı komisyona girmek. B ehliyetimi çevittirmek için başvurdum. Bunlara rağmen komisyon zorluk çıkarır mı?

Arkadaşlar istanbul'dan araç aldım 3 ay önce raporumda özel terdibat ibaresiyok istanbul vergi dairesi onayladı, araç Bilecik pilaka cıktı ve Bilecik vergi dairesi de onayladı vergi dairelerinin istedigi TSE nin engelli için takılan aparatın belgesi.

Özel terdibat ibaresi aranmıyor. Ötv ibaresi işaretli olsun yeter. Ne kadar sorun oldu bu iş böyle, vergi dairesinde istenen belge TSE belğesi.

Bıktırdılar.

Bu raporlarıma rağmen yönetmelikte de yazıyor her şey. Cumhurbaşkanına gidecem. Mağdur edildiğimi anlatacam. Komisyon doktor kararını nasıl bizi ilgilendirmez diye geri çevirir.

Allah rızası için çıkış yolu gösterin. Yönetmelikte yazan şu: nöroloji doktoru kararı önemli.

Üst Alt