Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma rağmen sağlığıma uygun göreve atanmıyorum..?

incememet

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Rahatsızlığımdan dolayı yerimi değiştirmiyorlar ne yapmalıyım?Milli eğitim bakanlığında okulda çalışıyorum.Özürlü raporu aldım geçen aylarda buna rağmen okuldan beni alıp masa başı bir işe vermiyorlar.kalp ve şeker hastasıyım.

Sicil amirinin bir üstü olan amirine dilekçe yaz ve raporunu ekte sun,netice alacaksındır.

Haklısın gardaş amma kaç kere yazdım.önceki raporumda ağır işlerde çalışamaz diyordu onunla bir dilekçe yazdım olmadı.sonra ki raporumu aldım %44 diye onunla başvurdum olmadı.adamlar yapmıyor git mahkemeye demek istiyorlar galiba.bimere dahi adamları yazdım yerimi değiştirmiyorlar diye birazda şikayet gibi yazdım bana cevabı bimer adına kendileri verdiler.

hocam konyanın iktidar kanadından milletvekilleriyle temasa geçip durumunuzu anlatın. elinizdeki raporu da gösterirsiniz. belki bir sonuç çıkabilir. hiç denediniz mi?

Onuda denedik.AKP il başkanı tefon çekiyor da adamlar he bugün he yarın bizi 10 aydır oyalıyorlar.Valla şaştım bu işe.

İlçe kaymakamından randevu al,git durumunu anlat.O da bir şey yapmazsa dava aç hakkını ara.

Kaymakamda onların adamı.her gün il,ilçe milli eğitim müdürleriyle bi aradalar.

Mehmet bey,
Dilekçenizi kabul etmeme gibi bir lüksleri yok siz olması gereken şekilde müracaatınızı yapın kurum size cevap vermek zorun da bende aynı konumdaydım ilçe mem e giderek şube müdürü ile görüştüm gerekli düzenlemeler yapılarak işim masa başına alındı...

İlker,gittim ilçe mem mmüdürün kendisiyle görüştüm adam bana daha önce ne dedi biliyon mu babam da senin gibi hasta dedi.sen bu zihniyetteki adamlara sen olsan ne dersin.bugün konya vali yardımcısının yanına gittim başımdan geçenleri anlattım dinledi dinledi il milli eğitim müdürüne telefon çekip bu işi yapın diyeceği yerde adam bana dediki idare mahkemeye ver dedi.bak düşün sanki mahkemeye vermeyi ben onlarla bilirim de.zaten dilekçemin mahkemeye verme süresi 25 temmuz elbette günü geldimi dava açacam.Allah'ım ne günlere kaldık ne günlere

Rapora ve mahkeme kararına rağmen hizmetli gibi çalıştırılmak isteniyorum halâ

Rapora ve mahkeme kararına rağmen hizmetli gibi çalıştırılmak isteniyorum halâ.Arkadaşlar valla yoruldum gayri özürlünün derdini anlamayan amirlerden.Anlamak istemiyorlar yahu.Özürlü denince fiziki olarak engelli olanı anlıyorlar.süreğen rahatsızlığı olanı adeta anlamak istemiyorlar.ne yapacağımı şaşırdım.kime gidip nere şikayet edecem bunları......

Üst Alt