Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma 'sürekli' ibaresini nasıl eklettirebilirim?

dağ

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
merhabalar

ben 1991 yılında iş bulma kurumu aracığıyla devlet hastanesinde yüzde 45 rapor aldım raporum işci bulma kurumunda geçen gün aldım ama raporumun üstünde bazı yazılar eksik mesala raporum normalde işci bulma kayıtlarında sürekli yazıyor ama raporumun üstünde boş bırakılmış
ben bu boş bırakılan yerleri nasıl ve nereye baş vurmalıyım

91 yılında alınmış rapora kimse bir ibare eklemez. Mümkün değil. Yeni rapor şart koşarlar...

raporu alınca süreklidir hanesinde çarpı işareti varsa.diğer raporlarda nasıl süreklidir yazmıyor anlamadım.

Benim raporumda sürekli Kalıcıdır yazmasına rağmen bugün tekrar rapor için heyete girdim %58 yazan oranı %48 e çektiler. inanılır gibi değil !!! kağıt üzerinde düzeliyorum sadece :(:(:(:(

mrhb.gazi 3428. geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim öncelikle.bende oğlum için raporla uğraşmaktayım bu günlerde sürekli raporunuz 58 den 48 düşürülmüş peki gene sürekli olarakmı verilmiş bunu öğrenmek istemiştim

onu henüz öğrenemedim. heyet esnasında işittiğim rapor oranı %48 dir dediler. raporu 4-5 gün sonra teslim almaya gideceğim ayrıntıları ozaman öğrenir burdan paylaşırım.

Bülent bey ama 3 ay önce 1991 yılında aldığım raporla beni özürlü sıfatıyla işe yerleştirdiler iş bulma kurumu şimdi ben iş bulma kurumuna gıttım dedimki benim raporumda neden sürekli yazı yok diye onlarda bana dedilerki 1991 yılında alınan raporlarda sureklı dıye yazı yazmıyorlar süreli olan raporlarda ancak not düşüyorlardı dıyorlar benimki sürekli olan bir rapor benim anlamadığım şimdi ben rapor aldığım hastaneye başvuru yapsam desmki arkadaş bu raporlaözürlünun sosyal haklardan yararlanmam için bana bu raporuma göre çoğaltıp haklardan yararlanamazmıyım çünkü boyle bir hakkım varmış sankı bir yerde okudum her halde bana yardımcı olurmusunuz saygılarımla

Anladım.. Bu durumda o raporu kullanabildiğiniz kadar kullanın :)

Ama, o raporu ne çopaltırlar ne de kullanım haklarına dair ibare eklerler...

Üst Alt