Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda 1. grup sürücü olur işaretli ve 102 diye de bir kod. Bu ne demek?

Can2735

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelli ehliyeti için Dr. Sadi Konuk hastanesine başvurdum yapılan işlemler neticesinde elime bir kağıt verdiler lakin anlamadım. 1. Grup sürücü olur işaretli 102 diyede bir kod var. Nedir bunların anlamı neye yarar ?

İl sağlık komisyonu(yardım)

Merhabalar,

Arkadaşlar aile hekimi, devlet hastanesi aşamaları bitti nöroloji tarafından il sağlık komisyonuna sevk edildim ve yorumunu yazdığı kâğıtta ( otomatik vites arac kullanabilir ) tarzında bi ibare ile bunun sebebini yazdığı kısımları gördüm.

Benim merak ettiğim il sağlık komisyonu süreci nasıl işler örnek veriyorum nörolojinin verdiği otomatik vites kullanabilir kararını bozabilir mı? Hayır kardeşim senin engelli ehliyeti almana gerek yok diyebilir mı? Yoksa sadece hastanenin yaptığı yoruma uygun kodları ve teçhizatı ekleyip bitirmek midir görevi? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum bu aşamada sorun yaşayan var mı?

Can2735

102. Ticari araç, resmi araç, ambulans kullanamaz

Bu durumda her aracı kullanabilirsiniz, ama araç alımında vergi avantajından yararlanamazsınız

Engelli B ehliyet ve kodlar

Merhaba,

Arkadaşlar bugün engelli ehliyetim geldi raporda 4 tane kod vardı (102, 01.01, 78 , 10.02) fakat ehliyetin arkasında kodlar bölümünde sadece ( 78, 10.02) kodları yazıyor ? Ticari araç kullanamaz ve gözlük takmalı kodları yazmıyor bu durum normal mi ehliyeti yazilmiyor polis sistemden falan mi görüyor anlamadım

Üst Alt