Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda 2022 maaşı alabileceğim yazıyor, ama çalıştığım için o maaşı alamıyorum!?

sezerer

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
S raporum var 2022 sayılı yasa raporumda yazıyor ama ben özel sektörde çalışıyorum sen sigoırta var diye geçmez diyorlar nasıl iştir.

Gökhan, raporunda yazabilir. Haklardan yararlanmak istediğini soylemişsen o ibareyi yazarlar ya da demesen bile. Lakin raporunda o ibarenin olması 2022 aylığı alman için yeterli değildir.
Çünkü 2022 aylığı almak için sadece % 40 ve üstü engelli sağlık kurulu raporun olması yetmiyor. Bir de muhtaç bulunman gerekiyor.
2022 Sayılı Kanun'a göre sigortalı çalışanlar 2022 aylığından asla yararlanamazlar. Hane bazlı gelir hesabı bile yapılmaz. Sen sigortalı çalışıyorsan hanenin gelir durumuna da bakmadan aylık talebin reddedilir ve bu da gayet yasal bir işlemdir.

Ya çalışıyorsan daha ne istiyorsun bu maaşı işe yerleştirilmemiş olanlara veriyorlar, ben çalışmıyorum mesela, bir de evinde yok ssklı yok bilmem ne varsa kesiyorlar engelliyi birey olarak bile görmeyen bu zihniyetle sonuna kadar savaşacağız arkadaşlar, muhtarlak seçim zamanı diye kazanabilmek için sizin aile nüfusunuza adam yazıyorlarmış bilmem ne türlü türlü dolaplar çeviriyorlarmış ondan sonra da maaşlar kesiliyormuş arkadaşımın maaşı kesilmiş, AKP nin sonu geliyor. Ya en azından bir maaşımız vardı o da gitti... Yarın gidip kendi maaşımın durumunu öğreneceğim.

Üst Alt