Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda "Ağır özürlü" ibaresi olmadığı için evde bakım maaşı alamıyorum?

türkan_54

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slmlar öncelikle benim annem 6 aydan beriş yatalak kendisi seker hastası agır bir sekilde iki ayagında yara var bu yüzden bize rapor verdiler ama agır özürlü yerinde ( hayır ) yazıyor
özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranı :(%73)
agır özülüyerinde (hayır) yazdıgı icin bakımparası vermiyorlar ne yapmam lazım

yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk ederim

ÖZÜRLÜ SAGIK KURULU RAPORUNUN SONUCU: DİYALİZ TEDAVİSİ GEREKTİRMEYEN KRONİK BÖBREK YETMEZLİGİ. (KREATİN:28ml/dk + TİP II DİABETES MELLİTUS + HİBERTANSİYON + NÖROPATİ. + BİLA TERAL HAFİF SNİK

(ANNEMİN YASI 69

kişi başı düşen aylık gelir 348tl az olması lazım

ağır özürlü sürekli ibaresi olması şart yoksa raporun isterse %90 olsun fark etmez.

cevap verdiginiz icin şimdiden tşk ederim (AGIR ÖZÜRLÜNÜN KARSINDA)(HAYIR )YAZDIGI İCİN BAKIM PARASA ALAMIYORMUSUM NE YAPMAMLAZIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Kişi bası gelir 300 tl ama gende vermiyorlar evde 4 kişiyiz

El ve Ayak Fonksiyonlarını kullanabilen özürlülere bakım aylığı vermiyorlar.

sevgili raman yanlışınız var.raporu el ayak fonksiyonuna göre vermiyorlar.rahatsızlıgın bedendeki etkisine ve işlev durumunun zorluk derecesine göre belirliyorlar.

anenm yatalak ayaklarını kullanamıyor iki ayaktada agır sekide yaralar var hata 3 aydan beri irin akıyor

Üst Alt