Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda ağır özürlü ibaresi yok. Bakım aylığı alır mıyım?

alican6060

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben malulen emekliyim. rapor oranım %80.ama ağır özürlüibaresi yok.
rahatsızlığım şizofrenı . evde bakım parası alabilirmiyim

agır engelli yazmadıgı için olumsuz alamaz sınız

bakım aylığı

selam arkadaşlar
ben %80 rapor oranı ile şizofrenı malulen emekliyim
Agır engelli raporu alırsam bakım maaşı alabilirmiyim
cevaplar için şimdiden teşekkürler

evde kaç kişisiniz ve eve giren aylık para ne kadar sen bunlara cevap yaz devam edelim

niye alamıyor agır özürlü raporu alırsa alır

Şizofreniden ağır özürlü ibaresiyle rapor alıp bakım aylığı alan var forumda paylaimıştı raporu al hesaplması sonraki iş

Hem emekli maas var.
Agir engellide degilsjniz.
Zorlama olmaz.sahte rapor hic olmaz.ulke sikilasdi.her is disiplinli artik.
Raporu alsan ne olacak kurumdan heyet kontrole geliyor komsularindan bile sorusturuyor agir engelli tarafi varmi diye.

erdal71

bilip bilmeden konuşma eve giren gelir tutuyorsa alır milletin maaşına göz dikmişsin git sabancıya,koçun malına göz dik ayrıyeten doktorlar 10 milyar aylık alıyor doktorlar hakediyormu

Sen bilmediklerini konusmakla unlusun paranoya,zaten adindanda belli kac maas paralarla oynarsin.
Nasil okumusda memur olmusun sasarim.
Kac yerden maas aldiginda bilinmez.burda butun arkadaslar olumsuz alamazsiniz der,bitek sen olur alabilir dersin.demekki sende sizofreni haksiz maasda alin.
O doktorlarinda dertleri vardir.
Cok para kazananin derdi cok olur.
Onemli olan hakkinla helalinle kazanmak.

Ben haktan yanayim.
O alanlarda nereye kadar alacak.
Sonunda faizi ile geri ödemesini yapacaklardır.(eger haksiz ise)

ahmetin dedigi gibi forumda birçok şizofren alıyor sana niye dokunuyor anlamıyorum işine gücüne bak

hakkı sendenmi ögrenecegiz sen alıyorsunda şizofrenmi alamayacak

anlamıyorsunki agır özürlü raporu verirlerse evdeki kişi başı gelirde tutarsa alır diyorum

Bazi sizofreniler agir engelli degil ama.
Benim maas aldigimi nerden bilin.
VAllahi billahi 2022 engelli maasi baglamiyorlar.haci babaniz bakar diye,babada felcli.emekli bagkur maasi var.
Anlamadigim nedirki,kurum bakim hizmeti isinde,
rapor ve kisi sayisi %30 onemli,
Bakima muhtacmi kim ve nerde bakiyor engelliye,o konu %70 daha onemli.

paranoya raporumda ağır engelli ibaresi yok demiş nasıl alacak kardeşim raporunu yeniden alması gerekir ayrıca raporu yenilemesi demek ağır engelli ibaresinin konulacağı anlamınada gelmez biraz zor yani

Tabi zor arkadas sarasota.
Bu paranoyanin akli iste.
Yeni rapor fikri.

şizofreni hastalarına ağır özürlü ibaresi verilirken bakıma muhtaçlık testi yapıyorlar;
kendi başına günlük işlerini yapıp yapamadığına (banyo,traş,beslenme vs.) refakatçisine soruluyor ondan sonra değerlendirilip
-ağır özürlü- ibaresi 'evet' ya da 'hayır' oluyor diye biliyorum.

Üst Alt