Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda birçok rahatsızlığım yazılmadı. Ne yapabilirim?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Raporu alırken sadece bacaklarımı gösterdim ve %42 aldım.. Bende Skolyoz, Taşikardi ve OKB'de var bunları da işleteyim mi? Yani derdim oran değil yarın bir gün bir yerde sıkıntı olmasın devlet bilsin ne problemlerim olduğunu

Kaç alırım?

Benim hali-hazırda İstanbul TIP Fakültesinden ( ÇAPA )'dan %42 raporum var fakat çevremde kim varsa çok az vermişler falan diyor bende size sormak istiyorum.

Sağ ve sol ayağımda topuk yok ve parmak eksikliği var, 29 numara ayakkabı giyiyorum sol ayağımı kullanamıyorum sağ ayağımda dışa doğru yamuk. Sol bacağım kısa hatta 20 cm kadar kısa o yüzden ortez takıp yerle bağlantısını sağlıyorum. TİBİA dediğimiz bölgede kas eksikliği var ve uzaması bir doktor tarafından durdurulmuş bebekken, o yüzden alt bölge 20 bilemediniz 25 cm uzunluğunda, sol bacağımdan 15 kere ameliyat olduğum için kaslar yıpranmış durumda ve bastonsuz yürüyemiyorum bacaklarımın alt kısmında destek kemiği denilen kemikte yok doğuştan Allah tarafından .. Sol kalçam yanlış ameliyat sonucu parçalandığı için yaklaşık 5 cm kadar içerde buda bende skolyoz rahatsızlığına sebep oldu belim 32 derece sağa doğru kaydı. OKB rahatsızlığı da var bende.

NaftalinKokusu,
Çevrendeki insanlar doktor mu? kardeşim o raporu sana verenler kanunların belirlediği çerçevede verdiler..

NaftalinKokusu,
Peki o doktor rapor oranının eksik olduğunu söylüyor ise o zaman yeniden rapor almak için rapor vermeye yetkili hastaneye müracaat ediniz.

officer o doktor bana bi madde gösterdi '' i. Kısa bacak breysinin (AFO) yanısıra iki baston veya iki koltuk değneğini sürekli kullanmak zorundadır. Engel Oranı %60 '' diye .. Bu doğruysa yani bu maddede yazan tamamen benim iki baston ve AFO kullanıyorum. Gerçi bana raporu veren doktorun bunu bilmeme ihtimali yok.

Üst Alt