Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda 'çalışamaz' ibaresi bulunduğundan memur olamıyorum. Ne yapabilirim?

sahrud_45

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben memur olmak istiyom ama raporda calışmaz yazıyordu kabul etmediler bu doğru mu calışır mı yazacak raporda şart olarak

Raporda "sakat statüsünde çalışabilir" gibi bir ibare olmalı. Ek olarak "şu lu şartlarda çalıştırılamaz" diye de yazabilir. Böylece yapamayacağın işler belirlenmiş olur ve kimse sana o işleri veremez.

selam arkadaslar calışmaz raporu olan sınava girip veya kura ile atanması olan varmı aranızda
birde calışmaz rapor ile sınava girebilimiyim 2022 maaşı alıyorum ben ve raporum P calışmaz sürekli raporum 2014 sınava başvuru yapsam bu raporumu kabuş ederlemi aranızda varsa söylesin

oturanboğa benim raporum calışmaz yazıyo saece 2010 yılına almışdım ve P oranı sürekli hastalığım sağayak sekmesi ve biraz akıl sorunu başka birşey yokbunedenle maaş alıyorum o dediğin calışacağıiş alanı yokbende

Raporda "çalışamaz" ibaresi varsa, ÖMSS'ye girmek mümkün olmaz maalesef.

Üst Alt