Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda çalışamaz ibaresi işaretli. Atanmama engel olur mu?

hırslı

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
önlisans 84 puan 294.oldum.raporumda çalışamaz yazıyor atamada problem çıkar mı

Evet kesinlikle atanmanda problem olur. Bu sorunun cevâbını ALO 183 hattından engelliler bölümüne bağlanarak da teyit edebilirsin. Raporunda çalışamaz ibâresi bulunduğu taktirde, sınavı kazansan dâhi çalışamazsın. Ancak başka bir hastâneden çalışabilir ibâresi yazan bir rapor çıkartabilirsen çalışmana bir engel kalmayacaktır. Bol şans...

Son düzenleme:
Sınava nasıl girebildin bu durum da ? öyle bişey olsa kayıt gerçekleşir mi ?

Rapordaki çalışamaz ibâresi sınava giremez anlamına gelmemektedir. Ben ÖSYM'yi aramıştım. Çalışamaz ibâresi bizi bağlamaz, engel oranı ve engellilik raporu bizi bağlar demişlerdi. Bu yüzden rapor yeniletilmeli, çalışamaz ibâresi yerine raporda "Özürlü statüsünde çalışabilir" şeklinde yazı bulunması gerekmektedir. Ayrıca istihdam adına değerlendirme yapılmıştır anlamında istihdam bölümünün işâretlenmiş olması gerekmektedir.

peki şu anda yeni rapor çıkarırsam problem olur mu

calısabilir diye düzeltirsen sorun olmaz heralde.

"Özürlü statüsünde çalışabilir" ibâresi ile tam teşekküllü bir devlet hastânesinden çalışabilir raporu alabilirsen sorun olmaz.

Eğer ataman gerçekleşirse yerleştiğin kurum muhtemelen yeniden rapor isteyecektir gerekli şartları taşıyan bir rapor çıkartırsın bir sorun çıkmaz...

özürlü raporunda istihdam kısmı boş ve çalıştırılamayacağı işler bedensel ve zihinsel yazıyor bu raporla olmaz değil mi?

Raporunuz, çalıştırılamayacağı işler hâricindeki işlerde çalışabilirsiniz anlamına gelmektedir. Bedensel ve zihinsel hârici ne iş var bilmiyorum. ALO 183 engelli hattına başvurun derim. Kolay gelsin.

Bende de çalışamaz yazıyordu sıkıntı olmadı..şuan çalışıyorum

peki yerleştiğim kurum çalışamaz raporunu kabul etmeyip benden yeni rapor isteyip atamamı yapar mı

yerleştiğim kuruma daha önceki başka raporumu gönderirsem atamam yapılır mı?

sanmam yeni raporun geçerli olacaktır arkadaşım zaten istemişlerki yeni rapor çıkarmışsın raporundada çalışamaz yazıyorsa atamanın yapılacağını sanmam ama genede soruştur derim

merhaba benim raporumda istihdam kısmı işaretlenmiş fakat çalıştırılamayacağı işlerin alanları diye bi kısım var orda hiç birşey yazmıyor ne gibi bi problem yaşarım burda.
şuan aktif olarak çalışıyorum özel sektörde ekpss ' de atıyorum atandım şuan çalışıtıgım işi referans gösteremem mi ? tekrar rapor alınma ile ilgili şeyler yazmışsınız raporum zaten 44 gittiğimde eminim ki düşürecekler.

bu işin başka bi yolu var mı

çalışamaz ibareli raporlar da atanma durumunda kurum bunu kabul etmez. eğer rapor sürekli ise düzeltme ya da yeniden çıkarma durumunda sonuç aynı olacaktır. süreli raporlarda bu durum değişebilir.
ösym sadece başvuru alır.

Nurtan arkadaşım mrb.sana birşey soracaktım.ekimde raporumun süresi bitmişti.bugun yeniledim.ancak raporumda yenileme kutucuğu işaretlememiş.ilk rapor diye geçilmiş.hicbirsey anlamadım ben ya😣

Arkadaşlar bende ağır fiziksel güç gerektiren işlerde çalışamaz diyor. Öğretmen olarak atanmada sıkıntı olmaz dimi?

Selam vergi indirimi için %48 engelli raporum var ve çalışır ibaresi var. Engelli kpss ye girebilir miyim? Raporum vergi indirimi için alındı

arkadaşlar son yönetmenlikle rapor formatları degişti artık istihtam gibi bir ibare yok bu konu hakkında bilgisi olan cvp verirse sevinirim ekpss için nasıl bir rapor almamız lazım bi yakınım rapor aldı %40 sürekli tüm engelli haklarından yararlanır yazıyor

Raporda çalışamaz yazanların ataması ne olur?

Raporum 100/84 sürekli ve çalışamaz yazıyor. Ekpss için başvuru yaptım atama olursa iptal olur mu tecrübesi olan yazabilir mi?

raporunuzda çalışamaz ibaresi isaretli ise sinava girip atansaniz bile kurum kabul etmiyor yani çalışamazsınız. Baska bir rapor alip o isareti kaldirtmaniz gerekiyor

Üst Alt