Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda efor gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor ama çalıştırıyorlar!?

mhmmtakgl25

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2017 yılında sevkiyat şoförü olarak başladım.Bu sene icerisinde Uyku Apnesi-Hipertansiyondan %42 rapor aldım.Fakat raporumda efor gerektiren islerde calisamaz yaziyor.Arac yukleme bosaltmasinida kendim yapiyorum.Ne Yapmaliyim.Yardimci olursaniz sevinirim.

mhmmtakgl25

Raporda böyle bir ibare yazılıysa, Sizi yoran işlerde çalışmamanız gerektiği anlamını taşımaktadır. Çalıştığınız kurum/kuruluş/sektör yetkilisiyle masa başı bir iş için görüşün, durumu izah edin. Eğer durum istediğiniz gibi gerçekleşmez ise imkanınız dahilinde iş değişikliği yapın.

Farklı bir is vermezlerse ne yapmaliyim 2 seneye yakında calısmıslıgım var kendim cikmak istesem tazminat alabilirmiyim

saglık nedenlerinden dolayı çıkış yapsınlar yapmazlarsa dava açın zaten kazanırsınız

abicicim oncelikle gecmis olsun sosyal guvenlik kurumuna giderek bu durumunuzu iletebilirsiniz ama soyle bir durum var osveren isten cikartabilir ve uzun yillar bu isyerinde soforluk yapiyorsaniz hakli olarak isyerini fes ederek tazminat hakkina sahipsiniz bu raporla daha baska ne yapabiliriz emeklilige ugrasilabilir sartlar uyuyorsa

Engelli raporu

Selam herkese %49 engelli raporu aldım ama ibarede ağır efor işlerde çalışamaz yazıyor işyeri beni çıkarmak istiyor sağlık sorunlarından dolayı ne yapabilirim

Üst Alt