Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda iki tanı var, hangi kategoriden EKPSS'ye gireceğim?

dehsetreis

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler. Arkadaşlar öncelikle hepiniz iyisiniz. İnşallah bir konuda size danışmak istedim. Arkadaşlar ben 2022 Ekpss hazırlanıyorumda benim raporum %70 8 tanıdan 2 tanı koydular. Bunlardan 1.ci zihinsel 2.ci ise sınıflanamayan benim aklımda şu kaldı. İnternetten biraz araştırma yaptım. edindiğim bilgilere göre 2022 Ekpss zihinsel olarak girecekmişim. Ben lise mezunuyum ortaöğretimden girecem sınavada ama hangi katogoriden gircemi bilmiyorum. Maalesef 2022 Ekpss zihinsel mi girecem. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir. Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. Arkadaşlar:)

sınıflanamayan ne oluyor bilgilendirirmisiniz size zahmet olmasa

O zaman kesinlikle zihinselden girmen gerekiyor. YANLIŞ OLMASIN. Lise mezunusun sanırım hemde zihinselin soruları çok basit ve bu kategoride TÜRKİYEde yapılan en basit sınavlardan belkide birincisi.

SEN SINIFLANAMAYANI HİÇ KARIŞTIRMA. ÖNEMLİ OLAN RAPORUNUN "mental retardasyon" İÇERMESİ. BU İŞTE BU KADAR.

1. ÖNCELİK ZİHİNSELDİR ARKADAŞLAR BUNU BİLİN. ÇÜNKÜ RAPORDA MENTAL RETARDASYON İÇERİĞİ VAR.
Kişi kendi isteği ile zihinsel kategorisinden sınava girebilir. Çünkü elinde raporu var oranı düşük olsada. Ama bunu sınava başvuru esnasında AÇSHizmetler Bakanlığında dile getirmeli yanlışlığa mahal vermemek için. Kişinin bu en doğal hakkı yani arkadaşlar.

Hakkın zayi olmasın arkadaşım unutma önce kendin istemelisin başkası gelip önüne koymaz meh diye.

dehsetreis
İyi günler. Sınıflanamayan Kronik demektir. Raporunuzun oranı hangi rahatsızlıktan dolayı yüksekse sınava ondan girersin. eğer bütünü kroniği kapsıyorsa genelden girersin.

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Ekpss için. Lütfen

İyi günler. Arkadaşlar öncelikle hepiniz iyisiniz. İnşallah bir konuda size danışmak istedim. Arkadaşlar ben 2022 Ekpss hazırlanıyorumda benim raporum da çalıştırılamayacağı işlerin niteliği İNCE BECERİ ZİHİNSEL BECERİ VE DİKKAT GEREKTİREN İŞLER YAZIYOR BU NEDEMEK OLUYOR.
Kalem abla mka bi konuda yardimizı bekliyorum.

yukarda bi konu için yardim etmenizi istemiştim yardimci olurmusun yada bu konuda bilgisi olan yardim edebilirmi? şimdiden teşekkür ederim. :)

Cevap yazayım

Yukarda cevapladım sen üstüne alınsan iyi olur.

O zaman kesinlikle zihinselden girmen gerekiyor. YANLIŞ OLMASIN. Lise mezunusun sanırım hemde zihinselin soruları çok basit ve bu kategoride TÜRKİYEde yapılan en basit sınavlardan belkide birincisi.

SEN SINIFLANAMAYANI HİÇ KARIŞTIRMA. ÖNEMLİ OLAN RAPORUNUN "mental retardasyon" İÇERMESİ. BU İŞTE BU KADAR.

1. ÖNCELİK ZİHİNSELDİR ARKADAŞLAR BUNU BİLİN. ÇÜNKÜ RAPORDA MENTAL RETARDASYON İÇERİĞİ VAR.
Kişi kendi isteği ile zihinsel kategorisinden sınava girebilir. Çünkü elinde raporu var oranı düşük olsada. Ama bunu sınava başvuru esnasında AÇSHizmetler Bakanlığında dile getirmeli yanlışlığa mahal vermemek için. Kişinin bu en doğal hakkı yani arkadaşlar.

Hakkın zayi olmasın arkadaşım unutma önce kendin istemelisin başkası gelip önüne koymaz meh diye.

ZİHİNSEL kardeşim ZİHİNSEL.

ayDÜNYAvazo

Merhaba raporumda üç tanı var yüzde kırk Nöroloji yüzde 25 psikiyatri yüzde yirmi fmf
Psikiyatri kısmında IQ testine koopare olamamış 20002 yılında 78 olarak saptanmış sınırda mental kapasite yazıyor
Engel grubunda ve süreğen kronik işaretli hangi kategoriye girer

Merhaba raporumda üç tanı var yüzde kırk Nöroloji yüzde 25 psikiyatri yüzde yirmi fmf
Psikiyatri kısmında IQ testine koopare olamamış 20002 yılında 78 olarak saptanmış sınırda mental kapasite yazıyor
Engel grubunda ve süreğen kronik işaretli hangi kategoriye girer

Zihinsel işaretli ise zihinselden girersin onun dışında genelden girersin sınava.

Zihinsel rapor oranınız nedir?
Tam olarak ne yazmaktadır?
Raporunuz eskimi yenimidir?

Arkadaşlar işaret mişaret boş raporda teşşiz önemli teşşiz mental retardasyon yaziyorsa zihinselden girilir

Kulavuzda yaziyor

psikiyatri : IQ testine koopare olamamış 2002 yılında 78 olarak saptanmış sınırda mental kapasite yazıyor yüzde 25
Nöroloji de cp
Toplam rapor oranı yüzde 64 zihinsel ve kronik süreğen işaretli

Kardeşim bu bilgi kesin mi ben aile sosyal politikalar bakanlığı na sordum geçen sınava göre genelden dedi acaba tam anlamadılar mi

Üst Alt