Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda Kısmi Bağımlı değerlendirmesiyle evde bakım aylığı alabilir miyim?

r6152003

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
ben % 65 özürlüyüm.sağlık kurulu raporumda bağımlılık değerlendirmesi olarak kısmi bağımlı yazıyor.ben evde bakım aylığına bu şartlarda başvurabilirmiyim.teşekkür ederim saygılar.:confused:

Foruma hoş geldiniz :) Sorunuzun cevabını bilenler yanıtlar. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle...

Evde bakım maaşına müracat...

Evet ben evde bakım maaşına müracat etmek istiyom 2022 maaşından faydalanıyom rapor oranım %84 süresiz yazıyo ve kısmi bağımlı olarak işaretli fakat evde ben tek başıma yaşıyom bu maaşı nasıl bağlatırım

basari bu raporla bakım maaşı alamazsın rapor tam bağımlı olması lazım hem tek başına yaşıyorsun senin yanında bir kişi daha olması lazım bakım maaşı engelliye değil ona bakana veriliyor sen ilk önce tam bağımlı rapor alacaksın daha sonra kendini bir bakıcı bulacaksın

Fatma mehmet
açıklaman için sağol araştırdım tam bağımlı raporu çok zor veriyolar ben en iyisi 2022 maaşını yükseltilmeyle yetineyim

Üst Alt