Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda özel tertibatın kodu belirtilmediğinden ÖTV'siz araç alamıyorum!?

İcoşkun

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2019 da ehliyetimi yenilemek için başvuru yaptığımda hastane ve kurul sevkimde heyet raporu 10.02-78-47-102 kodu ile ehliyet başvurumda 78-47-102 kodu ehliyete işlenmiş olup yetkiliye 10.02 kodu yok dediğimde öyle olması gerektiğini söyledi. Bu kodlara dayanarak ÖTV siz araç için başvuruda hem doktor vede heyete hareket ettirici tertibatın ehliyetimde olan 78 kodu otomatik vites olarak belirtilebilir mi diye söyledim. HEYET RAPORU. ORTAPEDİ sağ elbilek artrodezi yapılmış' FİZİK TEDAVİ sağ elbileğine artrodezi yapılmış implant uygulanmış elbileği tüm hareketleri 0 derece kısıtlı tablo 2.3 %18 eklem kontrakturu olarak belirtilmiş. Açıklama bölümüne SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI TAŞIT KULLANMASI GEREKİR diye yazılmış. Maliyeye gidip bu raporla araç alabilirmiyim dediğimde ilgili arkadaş şef veya daha yetkili olan birine watsapla resmini gönderip bana ehliyetimin değişmesi gerektiğini söyledi. Ben neden değiştirmem gerektiğini sorduğumda özel techizata göre ehliyetimin yenilenmesi gerektiği belirtti. Ben burda otomatik vitesin özel tertibat olarak kabul edilmesini nasıl sağlayabilirim. Raporumda özel tertibatın kodu belirtilmemiş bunu ehliyetteki memurlar mı belirleyecek veya ben hastane veya il sağlık kuruluna gidip otomatik vites talep mi edeceğim. Yoksa özel tertibatın e olduğunu nasıl öğreneceğim. Sağ el bileğimde 0 hareket ama el ve parmaklarımı %50 kullanabiliyorum Benim gönlümden geçen otomatik vitesi özel teçhizat kabul etmeleridir.Sizlerin bu konudaki tecrübelerinizden faydalanmak isterim.İYİ FORUMLAR

Üst Alt