Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda psikiyatriden de oran var. EKPSS ile öğretmen olarak atanabilir miyim?

sınıf33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bnm % 32 göz +% 30 deprosyon % 52 sürekli raporum var ekpss ye gireceğim sınıf ögrt mezunuyum ..raporumda psikiyatri bölümü de olduğu için meb ögrt alımında bı sıkıntı çıkartırmı ne dersiniz raporumda çalışmaz ibaresi yok hassa görmeyi gerektiren işlerde ve sorumluluk gerektiren işlerde çalıitırılmaz yazıor bu bölüm aslında kafamı kariştiran ..bir de raporda istihdam bölümü işaretli.. sizcebi sıkıntı çıkar mı konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum teşekkurler..

benim bildigim seni meslekten çıkaramazlar doktor kurulu çalışabilir diyorsa çalışabilirsin kafalarına göre davranamazlar rahat ol.devlet doktor kurulunun kararını uyguluyor.

oran olabilir kronik yani yüzde 60 hastalıkla çalıştırmazlar amaçları ilaç tedavisi ile çalışabilirmisin yoksa balthazar formulu ile özürlü aylıgını mı istersin sana kalmış.maluliyet en az yüzde 66 eger çalışmıyorsan ilaçla çalışabilirsen sorun yok özür ölçütleri problem degil.seçenek senin.en yakın yol baltazar formulu uygulatıp özürlü aylıgı.alman.ama ilaçla çalışırım diyorsan sorun yok.kişiye göre degerlendirilir.biraz karmaşık anlatım ama bu böyle

hocam pskıyatrı de deprosyon yazıor yanı herkesın gırebılecegı bı durum ilaç olarka bı kullanımım yok kronık bı durumda yok doktor da böle bi ibareden bahsettmedı aslında..hocam aylık istemıyorum inş bu sene ekpss ile ögrt olmak isitiyorum kısmet baklım inş hayırlısı olur.. teşekkurler hocam bılgıler için.

yok mu bu konuda net bılgısı olanlar admin ler neredesiniz bi bilgi lütfen..

Üst Alt