Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda sosyal yardımlar bölümü işaretlenmediğinden 2022 için yeni rapor istediler?

father0123

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm, ben 1 yıl olacak nerdeyse %60 rapor aldım. işkur un sevkiyle hastaneye başvurdum istihtam için, raporda da sosyal yardım bölümünü işaretlememişler,
yalnız ben 1 yıldır çalışamadım halada işsizim hiçbir gelirim yok ve tedavimi yeşil kartla devlet hastanelerinde sürdürüyorum. 2022 maaşı için sosyal yardımlaşmaya gittim tekrar rapor alacaksın dediler. benim yüregim kaldırmıyor artık böyle engelleri 5-6 ayda hastanelerde sürüneceğim gene parasız pulsuz, bu duruma aklı mantığı olan birisi cevap versin lütfen...

father

Şu sıralar hükümet ne yaptığını bilmez durumda bir kişi %60 rapor alabiliyorsa 2022 maaşı almasının önündeki tek engel muhtaçlık sınırıyla ilgil, olması gerekirken dalga geçer gibi koşullar öne sürmekte size tavsiyem.

Sydv ye direk müracaat edin ve önceki rapordan bahsetmeyin onların gönderceği hastahaneden rapor alın bir önceki rapor açısından %60 verilmiş bir kişi ye kesin %40 üstü verilir buraya kadar tamam fakat gelir düzeyiniz önemli deniyorki yaşadığınız hanedeki gelirler ve mal varlıklarınızın rayiç gelirlerinin bir kısmı size gelir kabul edilerek belirledikleri muhtaçlık sınırının altında olmanız gerekiyor rakam 243 tl bu rakam hanedeki yaşayan kişilerin tüm gelir ve rayiç değerlerin bir kısmının hanede yaşayan kişi sayısına bölündüğünde çıkan rakamdır.

ilginize teşekkür ederim. Biraz kendime geldim bir iki operasyon daha geçirip biraz iyileşince işe girip çalışırım inşallah yada 2014 deki ömss ye hazırlanacam çaresiz. ayaklarımız olmasa da ayakta durmayı öğreneceğiz kuşkusuz...

Üst Alt