Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumdaki ağır işlerde çalışamaz ibaresini nasıl değiştirebilirim?

enderyalcin64500

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
KKELEBEKK hanım ben ender ben trafik kazası yaptım kasım 2017 de rapor aldım yüzde 57 yazıyor sürekli diye sadece 2022 engelli aylıgı için geçerli yazıyordu ben bunu iş için olsundiye tekrar basvuru yaptım rapor sonucu yüzde 57 yine agır tehlikeli dikkat gerektiren vardiyalı işlerde çalışamaz yazıyor ne yapmalıyım sizce

bir de ötv'siz araba alabilir miyim?

ÖTV için ortepedik bir rahatsızlığın olmalı aksi halde oranın %90 nın üzerinde olmalı

Maliye ye bir danış onlar daha net cevap verirler sana eğer olur derlerse engelli ehliyetine başvurarak işlemlere başlarsın

mümin bey merhaba agır tehlikeli dikkat gerektiren vardiyalı işlerde çalışamaz nasıl bir işe girebilirim

Sen raporunu mutlaka işkur a götür kaydını girsinler oturarak ağır olmayan evrak gibi getir götür işleri yapabileceğin bir iş bulman lazım

mümin be merhaba işkura gittim raporu gösterdim iş görüsmesi vardı katıldım zihinsel ve davranışsal bozuklugu var diye bana çıkabilirsin dedi neyapacagım simdi

benim raporda zihinsel davranış bozukluğu ne bir işe girebiliyorum yüzde 57 ne yapabilirim

Valla bilemiyorum ki rabbim yardımcın olsun işkur mutlaka sana uygun bir iş bulmanda yardımcı olacaktır

Üst Alt