Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumdaki Çalıştırılamayacağı İşlerin Niteliği bölümü..?

muurat56

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporumu yeni çıkarttım çalıştırılamayacağı işler bölümünde ağır ve tehlikeli işlerde dikkat ve sorumluluk gerektiren işlerde çalıştırılamaz yazıyor
raporumda hastalık psikotik bozukluk çalışabilir ibaresi yer almakta

benim sorum ben web tasarım ve programlama mezunuyum vhki bilgisayar işletmeni yada düz memur olmak istiyorum bu ibareler yüzünden illa hizmetli kadrosundamı çalıştırırlar beni

gerekirse eyvallah onuda yaparım küçümsediğimden değil ama merak ediyorum cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Selam kardeşim bende de aynısı yazıyor. Ben memur olarak atandım.

muurat56 Raporaki ibarelerden dolayı değil engel durumunuz ve atandığınız kurum müdürünün vicdanlı olup olmamasıyla alakalı yapacağınız iş, kurum müdürünüz size masabaşı iş verebileceği gibi evrak getir götür yada paspas atma temizlik yapma gibi işler de verebilir.

Şimdi beyler bende böyle ibareler varya atıyorum her kadroyu yazabilirmiyim hizmetlide dahil hastalığıda gözönünde bulundurursak yoksa sadece düz memur mu yazıcam ?

Üst Alt