Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumdaki ibare reyonda çalışmamam için yetmez mi?

m3rt1905

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Ben Tip 1 Şeker hastasıyım. 2 gün önce Heyet raporumu % 40 tekrar yenıledım ve raporun altında çalıştırılamayacağı alanlarda Aşırı dikkat gerektiren ağır ve tehlikeli işlerde çalıştırılamaz yazıyor.Ben CarrefoursaExpres'te Kasa da çalısıyorum.Bu raporu iş yerime verdiğimde bana Kasa da çalışamaz diye ayrı bir yazı getirmemi istediler. Şimdi bu yazdıkları Aşırı dikkat gerektiren : Kasa Ağır ve tehlıkelı iş : Reyon olmaz mı ? Böyle bir yazı daha istemeye hakları var mı?
Acilen yardımlarınızı bekliyorum . Saygılarımla.

Kasa ağır ve çok çok dikkat gerektiren bir iş. 1 kuruşun bile önemi var. Saçma bir istek de bulunmuşlar. Bilmiyorum ki ne yapsanız. Ama iş illa rapora dökülecekse doktora rica edin yazarlar.

Aynen hocam saçma isteklerde bulunuyorlar bide Carrefoursa olacak :S Yarın İnsan Kaynaklarına çıkıcam.

Çık mert kardeş eğer olmasa dediğim gibi yaparsın benim aklıma gelen bu.

Herşeyi görüştüm ve dılekce yazdım böyle böyle sebeplerden dolayı kıdem tazmınatımın ve alacaklarımın verılmesıni talep edıyorum diye. Aklıma takılan bir soru var ben işssizlik maaşı alabılecekmıyım ?

arkadaşım bende Ankarada carrefour ekspreste çalıştım tam 7.5 sene 5 ay önce ayrıldım.. benim özürüm omurga kemiğimde olmasına ragmen hem kasada hemde sigaralarla ilgilendim dahası poşetleri ve sepetleride topladım.. ve kasadan başka rahat yerin olmadıgını ve ancak orada rahat edebileceğimi söylediler.. derdini magaza müdürüne deilde sendikayada söylesen daha mantıklı bence..yani şunuda söyleyimki ben hakkım oldugu halde kendime sandalye bile getirtemedim hep ayakta çalışıyordum.. istersen beni msnden ekle konuşalım..

Üst Alt