Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumdaki tertibatlar olmayan bir araçla kursa yazılsam sorun olur mu?

hsynner

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Geçenler İl sağlıktan raporu aldım.otomatik vites,özel donanım olarak da topuz ve sol daki sinyal kolunu sağ taraftan kullanmam için herhangi bir aparat takmamı istediler çünkü sol kol dirsek altı ampute.Ama protez kullandığımdan sinyal kolunu kullanabiliyorum.

Sürücü kursunda b engelliye yazılsam araçta topuz ve sinyal kolu aparatı olmadan kursa yazılsam sıkntı çıkar mı?Bu şekilde de kullanabiliyorum çünkü ilerde araba alınca yaptırırım o tertibatları.

Yani demek istediğim son olarak direksiyon sınavında müfettişler olmaz böyle derler mi aracı kullanabilsem de?

hsynner

Donanımın birebir olup olmamasını umursamaz müfettişler. Önemli olan sürüş testinde aracı güvenli şekilde kullanabilmektir. Ama sürücü kursunda -ne olursa olsun- engelli donanımlı bir aracın bulunması şartı aranabilir. Bu konuda sürücü kursuna danışmak en doğrusu. Onlar müfettişlerin tutumunu bilirler...

Üst Alt