Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumla vergi indirimine başvurdum. Yeniden hastaneye sevk ettiler!?

Mikado2575

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yüzde atmış olarak aldıgım rapor sonrası vergi indirimi icin basvurdum ve tekrar sevk isyerinizden alacaginiz imzali tarihli kaseli belge ile mudurlugumuze tekrar basvurun ibaresi cikiyor eviss te onerileriniz nelerdir

Mikado2575
Rapor tarihiniz nezaman 2013 öncesimi.
Şayet öyle ise,2013 sonrası rapor oranlarında değişme olması sebebiyle tekrar rapor isteye biliyorlar.
Ayrıca,pisikolojik rahatsızlıklardada,ilk senesini doldurduysa raporunuz,son durum belgesini isteyen rapor isteye biliyorlar.

Rapor tarihim 2017 aralik uyku apnesi psg raporu istiyorlarmis bugun vergi dairesinden yaziyi aldim yarin hastaneye gidicem ne yapmam lazim

Rapor tarihi 2017 aralik bugun vergi dairesinden kagidi aldim uyku apnesi psg raporu isteniyormus rapor aldigim hastaneye yonlendirdiler ne yapmam lazim tesekkurler

[FONT=sans-serif]
@Mikado2575

mehmet kardeşimin dediği gibi elden almıyorlar. aynısı benimde başıma geldi. evrakları psg yaptırdığın hastaneye ulaştır. seni tekrar gögüs hastalıklarına sevk edecekler. doktora elinde psg testi kopyası varsa ver. yoksa tekrar bir suret çıkarttır. psg testini ver. onlar resmi yazışma ile ankaraya ulaştırıyorlar. tabii süre 2 ay kadar uzuyor.​
[/FONT]

Mikado2575 benim kardeşimde aynısı oldu vergi dairesi raporu yeteri kadar açıklayıcı olmadığı için tekrar sevk etti hastaneye raporu %50 den %30 a düştü

@Mikado2575
Kardeşim sen elindeki yazı ile hastaneye git ve,elindeki evrağı başhekim kalemine ver,onlar alt yazı ile seni arşive yönlendiriyorlar.

Arşiv dosyanda adı geçen evrağı çıkartıp posta yolu ile gönderiyor. Şayet,yapilmış bir psg raporun yoksa seni o bölume sevk ediyor ve psg raporunu muayenen sonucu çıkartıp yine hastane posta yolu ile gönderiyor.

Bunda endişelenecek bir durum yok,onlar lüzum gördükleri eksik raporu isteye biliyorlar.

Gönlunü ferah tut.

Psg raporum var devlet hastanesinden tesekur ederim bilgi icin

Hastaneye yaziyla gidip psg raporumun asli gibidiriyle beraber teslim ettim hastane bagli bulundugum vergi dairesine yollanacagini soyledi isyerinden tekrar belge almmama veengelli raporumu tekrar eklememe gerek varmi tesekkurler

Mikado2575

Polisomnografi raporu çok eski olmazsa sizin için iyi olur, bu eski yenisini alın diyebilirler, ben 2012 de almıştım ilk maske için, şimdi emeklilik başvurusu heyet raporu için tekrar teste girdim eskisini kabul etmeyeceklerini düşündüm açıkçası.

Slm arkadaşlar benimde 2017 kasımında hastaneden % 60 aldığım engelli raporumla vergi indirimi için Ankara’ya giden rapor tekrar hastaneye sevk diye geldi tekrar gittim bütün doktorları tekrar gezdim heyettekiler sonra biz senin evrakları vergi dairesine göndereceğiz dediler benim engelim ortopedi, sag gözüm hiç görmüyor sol % 20 görüyor ve astım, kalp ve tansiyon bunlar dan aldığım engel oranım % 60 idi sonucu merak ediyorum eski sft yi bulamadılar yeniden yapıldı eskisinden daha kötü çıktı

Lizbonkare değerler aynı ise veya düşük ise raporunuz
Onaylanır 1 ay içinde merak etmeyin.

Degerler biraz daha yüksek çıktı doktorlarlardan kardiyoloji ve göğüs cü muayene sonucu hastalığımın ilerlemiş olduklarını söylediler göz doktoru daha önce gözdeki oranın düşük olduğunu ve tek gözümün hiç görmediğinin atlatılmış eksik oran yazılmış dedi kafam iyice karıştı sonuç gelene kadar merak içinde olucam yorumunuz İçin teşekkür ederim

Lizbonkare belirtiğiniz gibi rahatsızlıklarınız ilerlemiş
Oranızın artma olasılığıda var sizi anlıyorum
Aynı endişeleri bende yaşadım
Biraz sabır gerekli :)

Arkadaslar tekrar sevkte vergi dairesinden gelen yazida eksik yaziyor tekrar heyete girmeyin kesinlikle eksik evragi tamamlayin yeter memurlarin cogu yanlis yonlendiriyor

Ben 3 gün hastaneye gittim ne dediysem olmadı yapmadılar tekrar bütün doktorları dolaşıp yeniden heyete soktular izmir Alsancak devlet hastanesinde böyle oluyor dediler benim için sorun yoktu ama diğer Kişiler için sorun olabilir böyle olmamalı

Arkadaşlar bişey soracaktım vergi indirimi için müracat etmiştim eksik evraktan geri dönmüştü 10 gün oldu hastaneden tekrar herşeyi yaptırdım bana biz evrakları göndeririz dediler vergi dairesinemi yoksa Ankara’ya mı gönderiyorlar merak ettim teşekkür ederim

Lizbonkare hastane eksik tetkikleri başvuruda bulunduğunuz vergi dairesine gönderir
onlarda ankara merkez sağlık kuruluna gönderirler.

Arkadaşlar bu konu ile ilgili size bir tavsiyem olacak,

Raapor almak için hataneye gittiginizde,yapılan tüm tetkik ve muayene evraklarını sağlık kuruluna teslim etmeden hepsini bire fotokopisini çektirin ve kendiniz raporunuzla ilgili ayrı bir dosya oluşturun.

Vergi indirimine başvurduğunuzda bu dosyanın bir fotokopisi ile birlikte raporunuzu vergi dairesine teslim edin.

Gerek ankara gerekse vergi daireniz,hakkınızda ulaşmak istediği her hangi bir muyene veya tetkik sonucuna bu dosyanızdan ulaşacak ve,siz bu yaptığınız işlem ile hem zaman kazanacak hemde sonuca çabuk ulaşacaksınızdır.

Size tavsiyem,kendinize ait rapor dosyası oluşturup,bu dosyayıda raporunuzla birlikte vermeyi ihmal etmeyin.

Arkadaşlar 4 ay öncesi raporum 60 ve süresiz di şimdiki rapor % 74 iki yıl süreli olmuş Ankara bunun ikisinide bakacak ben bunu anlamadım aynı doktorlar 4 ay içinde ilk rapor süresiz vergi indirimi için müracaat taki ikinci rapor 74 olup süresiz nasıl değerlendirecekler merak ettim kardiyoloji 20 gögüscü 40 ortopedi 8 gözcü 41 vermiş göz daha önce 7 vermişti sonuç ne olur fikri olan cevap verirse sevinirim

İlk raporum iptal mi olacak

Lizbonkare merkez sağlık kurulu
2.raporunuza göre değerlendirme yapar ve sistemde en son raporunuz günceldir vergi indiriminiz sürekli olma ihtimalide var bazen bu şekilde karar verebiliyorlar.

4 ay arayla yapılan işlemdeki fark bu ilk % 60 sürekli ikincisi % 74 süreli gözden 2 yıl sonra kontrol demiş sag göz hiç görmüyor düzelmeyecegine göre neyin kontrolünü istiyorlar anlamıyorum

Lizbonkare rahatsızlığınız zamanla ilerleme adına
Vere biliyorlar bu kararı doktorlar.

@Lizbonkar
geçmiş olsun raporunuz yükselmiş oldu rahat rahat emekli olabilirsiniz...kafanıza fazla takmayın.

Teşekkür ederim ama süresiz raporum 2 yıllık tekrar kontrollü oldu ne olacak merak ediyorum

emekli olursunuz..raporunuzun bitmesine 2 ay kala sgk dan yeniden sevk alırsınız hastane sonucu sgk ya yollar okadar,raporunuzda aşağıya düşmeyeceğine göre kafanızı takmayın...yapacağınız başka birşey yok.bende aynı durumdayım...rapor sonucunu bekliyorum..

Üst Alt